Registeren Inloggen

Is uw huis onleefbaar door verzamelwoede?

Voor een tv-uitzending is de redactie van Meldpunt op zoek naar verhalen en ervaringen rondom verzamelwoede en hoarding.

Verzamelwoede en hoarding is iets anders dan een rommelig huis. Een hoarder lijdt onder de verzameling, maar kan er geen afstand van doen. Woonruimtes zoals keuken of badkamer staan zo extreem vol dat ze niet meer voor hun eigenlijke doel gebruikt kunnen worden. De meeste obsessieve verzamelaars ontkennen hun probleem en vinden het moeilijk hulp aan te nemen. Vaak zitten ze in een isolement omdat hun verzamelwoede een normaal leven in de weg staat.

Verzamelsymptomen doen zich bijna 3 keer zo vaak voor bij oudere volwassenen (55-94 jaar) dan bij jongere volwassenen (34-44 jaar).

De redactie van Meldpunt is op zoek naar mensen die vastlopen in hun zoektocht naar hulp. Gaat u gebukt onder verzamelwoede? Of kent u een hoarder en weet u niet welke hulp in te schakelen? Wilt u hierover eventueel op TV praten? Vul in onderstaand formulier uw gegevens in.

Oproep: huis onleefbaar door verzamelwoede

Algemene voorwaarden(Vereist)
Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.