Registeren Inloggen

Overlast door airco’s en warmtepompen

Met het mooie weer trekt Nederland zich massaal terug in de tuin. En met de airco aan blijft het in huis lekker koel. Maar vooral oudere airco’s kunnen flink lawaai maken, waardoor een zwoele zomeravond in de tuin een ware crime wordt. En wat te denken over het uitzicht?

De redactie van Meldpunt is op zoek naar personen die last hebben van het geluid van een airco of warmtepomp. Maar ook klachten over het rommelige uitzicht zijn welkom. Vul hieronder uw gegevens in. Heeft u een foto van het desbetreffende apparaat waar u zich aan stoort? Upload deze dan in onderstaand formulier.

Oproep: Overlast door airco’s en warmtepompen

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Geef een reactie

Reactie

    […] Tot slot heeft Jantine een oproep: heeft u last van het geluid (of uiterlijk) van airco’s en warmtepompen bij u in de buurt? De apparaten kunnen namelijk best wat geluid maken. Heeft u hier last van en wilt u uw verhaal delen? Vul dan hier uw gegevens in, om uw melding bij de redactie te krijgen. […]