RegisterenInloggen
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
meer dan een maand geleden

Heeft u ook slechte ervaringen met Well- Fair uit Nunspeet?

meer dan een maand geleden

Deze Firma in Nunspeet houd er aggressieve zogenaamde ´´ buiten de winkel´´ verkooptechnieken op na. Zij benoemen zichzelf tot de top van de 5 beste bedrijven in Nederland wat betreft bedden, stoelen en meubels. Deze agressieve technieken doen zich voor op vakantie beurzen, tijdens arrangementen en bij bezoek showroom in Nunspeet.
Garanties worden niet nagekomen en alles wordt sneaky aangeboden in dure brochures en ook in het Maxmagazine. Vreemd want vaak genoeg heeft Mac ombusdman gewezen op de gevaarlijke ´´huis-aan-huis- verkopen of buiten de winkel verkoop.
je hebt recht om binnen 14 dagen via de wet op de colportage de koop te ontbinden. Annuleer je bij deze Firma dan geven zij geen thuis en ben je je geld kwijt en geen bed Deze zeer agressieve Firma zou eigenlijk geen podium meer moeten krijgen in bladen en op social media omdat vooral de oudere burgers van Nederland hier vaak de klos van zijn.
Onacceptabel dat deze Firma ondanks diverse waarschuwingen op de TV via KASSA en TROS RADAR hier mee weg kan komen.
Als je intypt ´´ Well-Fair dan wordt er aangevuld met bedrogen op google et cetera.
Mensen pas op voor deze onbetrouwbare Firma en haar louche verkooptechnieken.

MvG
Bezorgde Nederlander
NB klacht is tevens doorgegeven aan het meldpunt bij de Ombudsman.

  • Well Fair
   28 dagen geleden

   Beste heer/mevrouw,

   Allereerst vinden wij het erg vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring heeft gehad. Wij hechten erg veel waarde aan een goede klantenservice en persoonlijk advies. Aangezien wij ons niet herkennen in de door uw geschetste werkwijze, willen wij heel graag met u in contact komen. Zou u zo vriendelijke willen zijn uw contactgegevens te delen met aanvraag@wellfair.nl.

   Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

   Met vriendelijke groet,
   Well-Fair B.V.

   28 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   28 dagen geleden

   Deze firma plaatst nog steeds advertenties in bladen en magazines zoals Max magazine. Natuurlijk herkennen zij zich niet in de door mij geschetste werkwijze. Magazines zullen deze advertenties niet gauw weren omdat hier inkomsten mee gemoeid zijn. Mensen pas op voor deze agressieve ´´buiten de winkel´´ verkooptechnieken en kijk naar de gelijkgestemde reviews op google en andere zoeksites.

   28 dagen geleden

   Geef een reactie