RegisterenInloggen
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
meer dan een maand geleden

Janet Ossebaard moet vervolgd worden voor uitspraak over Wilders, koningshuis en Rutte

meer dan een maand geleden

De complotdenkster Janet Ossebaard(53) moet vervolgd worden voor aanzetten tot haat. Deze gestoorde dame woonachtig tegenwoordig op een camping op de Veluwe studeerde oorspronkelijk Taal en Letterkunde in Groningen en doet al 20 jaar onderzoek naar graancirkels en complottheorieën. Zij is er volledig van overtuigd dat Corona door Bill Gates is ontwikkelt tot een wereldwijd griepje en dat via 5G deze virussen verspreid worden.
In een podcast in de show met haar medecomplotdenker en rapper Lange Frans fantaseerde zij er op los om Rutte, Het Koningshuis en Wilders te vermoorden maar zei zij´: ´´dat kan ik niet alleen Frans daar hebben we hulp bij nodig , hoe is jouw schietkunst Frans!´´ Verder sprak Janet het over dat zij niet zelf wil schieten omdat zij haar karma wil beschermen.

Deze dame die veel mede complotdenkers tot haar kring mag rekenen, is dus totaal de weg kwijt.
Kijk dat Lange Frans gisteren op het Malieveld er op los knuffelde en talloze handen schudden moet hijzelf weten , maar dit is wel een dikke opgestoken middenvinger naar de Zorg die straks zich weer uit de naad moeten rennen op de IC´s en andere afdelingen.
Deze uitspraken van mevr Ossenbaard zijn te ver gegaan en daarom moet er aangifte gedaan worden tegen haar wegens aanzetten tot haat.
Het is onacceptabel dat zo iemand hiermee wegkomt, terwijl Wilders al 6 jaar bezig is om iets wat veel minder in de lijn ligt dan aanzetten haat.
Wilders heeft al vaak genoeg zijn excuses aangeboden omdat hij in het heetst van de strijd ´´criminele´´ vergat maar komt daar niet mee weg zoals Grapperhaus.
Mensen doe net als ik online aangifte, want dit is echt onacceptabel dit demoniseren van Wilders, Rutte en het Koningshuis…….. we weten allemaal nog waar dit toe kan leiden want voor je het weet loopt er weer een tweede ´´ Volkert´´ met blaffer rond in Den Haag.
Met strijdbare groet,
Bezorgde Nederlander

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Wel dat schot door het hoofd van Pim kwam wel door de linkse kerk . Het demoniseren van die PvdA voorman ben ze naam even vergeten , Pim en die voorman van de PvdA zijn gezicht stond op onweer toen in een tv programma niet normaal . Mevr Ossebaard is beslist niet helemaal gek , dat al haar verhalen niet helemaal gepruimd worden door sommigen kan ik me voor stellen , maar in sommige verhalen zit ook een kern van waarheid . B.v Bill Gates is mede verantwoordelijk voor het inenten van Afrikanen die mede daardoor polio hebben op gelopen . Dus om nu te zeggen Mevr Ossebaard is gestoord , nee die weet meer als menigeen ander . Verward wel een miniem beetje is een betere , maar beslist niet gek of gestoord .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

   • JNK51
    meer dan een maand geleden

    Beste Gerard67,

    Een late reactie omdat ik pas vandaag bij toeval op dit onderwerp kwam. Iedereen heeft recht op waar hij of zij in gelooft en iedereen heeft ook recht op hoe hij/zij erop reageert.
    Dat men gepassioneerd over iets kan zijn, begrijp ik volkomen, maar dat hoeft niet te betekenen dat deze passie maar te pas en te onpas gelijk door ieders strot geduwd moet worden en als er tegengas gegeven wordt er dan maar gelijk haat en onrust gezaaid en uitgesproken moet worden op social media, daar is Janet Ossebaard wel degelijk debet aan.
    Ik heb teveel over Janet Ossebaard gelezen en ook een interview met haar en Lange Frans gezien en ook staat het internet bol van wat er over die 2 beweerd wordt dan denk ik wel, waar rook is is vuur!
    Wat mij opvalt over complotdenkers is dat zij ook vaak eigenlijk iedereen volgen maar zelf weinig tot geen onderzoek doen of aan fact checking! Janet behoort veelal tot de laatste categorie. Ik ga ook niet in details treden hoe ik over haar of over Lange Frans en nog vele andere complotdenkers denk!! Dat vind ik zonde van mijn energie. Ben het wel eens met ‘Bezorgde Nederlander’ eens.

    U zegt vervolgens ‘B.v Bill Gates is mede verantwoordelijk voor het inenten van Afrikanen die mede daardoor polio hebben op gelopen.’ – ten eerste was dit niet Afrika en Afrikanen het was India en het is intussen gebleken dat het hele verhaal over inenten en de gevolgen ervan (wel intenting tegen polio maar de bewering was dat ze verlamd raakten!) compleet verzonnen was!

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ik heb het even opgezocht die partij leider dat was Aad Melkert , zijn naam vergeet ik steeds . Ik zag toen een tv programma waarin Pim en Aad Melkert aanwezig waren een debat . Ik had en heb nog nooit zo’n gezicht gezien van een man die zoveel haat uitstraalde jegens Pim als Melkert en ik schrok ervan dat was niet normaal . Kort nadien knalde Volkert vd Graaf , Dhr Pim Fortuin neer . Denkt u nu werkelijk dat Mvr Ossebaard vanuit een donker steegje in Den Haag Dhr Rutte op gaat staan te wachten met een dubbelloops jachtgeweer , dat gelooft u toch zelf niet .Die zat met Lange Frans te brainstormen en meer niet .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   meer dan een maand geleden

   Beste Gerard67,
   Ik had beter kunnen schrijven verward in plaats van gestoord, daarin heb je enigszins gelijk.
   Mevr Ossebaard is zou je ook kunnen zeggen een beetje van het padje afgegaan.
   Uw kennis van de politiek nu en vroeger staat buiten kijf, Ik lees altijd graag uw politieke gedachten en politieke herinneringen, zoals die haatdragende Melkert inderdaad.
   Ook brainstormen kan gevaarlijk zijn voor bijvoorbeeld labiele figuren ,waar er genoeg van in Nederland rondlopen. En ja zij zal niet met een dubbelloops jachtgeweer Rutte opwachten, maar eerder denk ik met een kapmes waar zij ook mijns inziens de graancirkels mee heeft gemaakt.
   Bezorgde Nederlander

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Beste Bezorgde Nederlander , klopt helemaal er lopen flink wat rare flippo’s rond die niet sporen in hun bovenkamer zowel mannelijke als vrouwelijke versie’s. Zie alleen maar die jonge vrouw van 26 die in Solingen in Duitsland haar 5 jonge kinderen ombrengt verleden week , verschrikkelijk . Ik volg de ontwikkelingen in het nieuws graag , eigenlijk zo`n beetje van alles , en ook de politiek , om te zien wat ze nu weer uitspoken . Omstreeks de moord op Theo van Gogh is Nederland in een neerwaartse spiraal geraakt . Daarna kwam de moord op Pim Fotuin door die knettergekke Volkert die ze wat mij betreft levenslang zonder vervroeging hadden moeten geven . Ook werden we overspoeld door allerlei pluimage vluchtelingen waar we niet op zaten te wachten . De Euro werden we in gerommeld wat nooit had moeten gebeuren . En nu wil mevr van de Kaag , die van D66 ook nog eens onze soevereinitijd opgeven in het voordeel van Brussel . Dus jawel ik ga me ook zorgen maken en al zeker met die corona er nu nog eens bij . Ik vermoed dat al deze dingen bij elkaar 1 van oorzaken is dat mensen rare dingen gaan doen en zeggen , god mag weten waar het eindigt . Maar dat we in een hele rare tijd leven is een ding wat zeker is .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Dus wat gaat er gebeuren in de toekomst , krijgt Mvr v/d Kaag haar zin door van Nederland een Derde Rijk te maken of beter gezegt een Vierde Rijk want we weten allemaal nog wat er met het Derde Rijk is gebeurt , dat is tot onze grote blijschap finaal ineen gestort . Ik vind dat we als Nederland gewoon soeverein moeten blijven en totaal niets in handen geven aan een EU .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   By the way als het erop aan komt is Mvr: v/d Kaag velen malen gevaarlijker voor B.V Nederland dan Janet Ossebaard want die fantaseert alleen maar en raakt er zelf door verward .😉

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Toendertijd was het een vrouw bij de VVD en Dhr: Rutte die vochten om opperhoofd te worden bij de VVD , die Rutte toen heeft gewonnen . Zelfde tijd was Wilders ook in opkomst met de PVV en dat sprak mensen aan . Wilders is hetzelfde gebleven Recht Door Zee en Zeggen Waar Het Op Staat , en dat was een doorn in het oog van de linkse kerk : lees kliek . Ook de VVD was behoorlijk minder blij met de PVV en Wilders , omdat men bang was een hoop stemmen kwijt te raken aan Wilders partij de PVV . Wat is er toen gebeurdt , Wilders werd zwart gemaakt tot op het bot door alle tegenstanders en men bedacht een Cordon Sanitair , en dus werd Wilders nog zwarter dan zwart gemaakt en genegeerd in de 2e kamer . De rol die voor Wilders was weggelegt daar hakten ze de kop vanaf , zelfs de CU deed er aan mee . Smerige alsook schandalige politiek jawel tot in de hoogste rangen en standen . Zelf nu staat Wilders nog in het beklaagden bankje het is toch niet te geloven hoe ze iemand zo de stront in kunnen douwen . Politiek is een smerig spelletje , dat zijn de redenen dat mijn vertrouwen erin er niet meer is .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   meer dan een maand geleden

   Beste Gerard67,
   Rita Verdonk deed toen ook inderdaad een gooi naar de macht.
   Politiek is een smerig spelletje, maar wel belangrijk. Ik hoop dat u straks toch gaat stemmen ondanks u wantrouwen tegenover de politiek.
   Ik ben zelf een korte periode werkzaam geweest bij dezelfde politiek
   Lokaal dan weliswaar. Ik heb in die periode bij Leefbaar Rotterdam(grootste partij in Rotterdamse Gemeenteraad) wel verschillende politici ontmoet en daar zitten goede en slechte tussen.
   Het grappige is dat ik Verdonk zelf ontmoet heb en ook Baudet tijdens besprekingen en herdenkingen van de man die de BV Nederland had kunnen redden: Pim Fortuyn.
   Als je nu zegt wie moet of kan dit stokje over nemen, dan geef ik het volgende voorbeeld.
   Tijdens de grote landelijke Provinciale Verkiezingen waarbij Forum grote winsten boekte, gaf Forum voorman Baudet uit het hoofd een zogenaamde overwinningstoespraak. U herinnerd hem misschien nog wel?(Uil van Minerva, Boreale wereld, etc)
   De manier waarop Baudet dit deed was van grote ongekende klasse, nooit heb ik iemand na Fortuyn dit zo zien doen. Hij moet nog ontzettend veel leren om enigszins in de voetsporen van Fortuyn te komen staan, maar dat komt goed. Hij wil nog te veel provoceren, net als Fortuyn, dit doet Wilders ook en terecht het is bijvoorbeeld nu weer schande met die huurverhogingen en wel geld geven aan de Zuid Europese economieën maar niks overhebben voor onze eigen bevolking.
   Wilders gaat hard in de peilingen met achterop Baudet,
   let op die 2, vooral op baudet hij is mijns inziens de enige momenteel die Nederland terug kan geven aan de Nederlanders.

   Met strijdbare groet,
   Bezorgde ´´´oud- politicus´´ Nederlander

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Klopt Rita Verdonk was dit . Er zijn 3 mensen waaronder Wilders , Fortuyn en Baudet die goede politicie zijn , echter Fortuyn is overleden . Blijft over Wilders en Baudet die nog iets kunnen maken van Nederland . Mijn zegen hebben ze , Baudet is een zeer uitmuntend ontwikkelde politicus dat is heel duidelijk te merken en zeker met Uil van Minerva e.d , beter dan de rest van de jodocussen in de 2e kamer die alleen lullen maar de ballen verstand hebben van onderwerpen waarover ze praten , dat valt me zo dikwijls op namelijk . Mochten Baudet en Wilders samen gaan om 1 front te vormen dan is het misschien nog niet te laat met de B.V . 🤞🤞😉😉 Het duurt niet meer zolang naar de volgende verkiezingen dus dat gaat nog spannend worden .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • megasponsor
   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie