RegisterenInloggen
Alysette
Alysette
23 dagen geleden

Kosten en/of rekening bij ING

23 dagen geleden

Voor mijn en/of rekening bij de ING moet ik maandelijks extra betalen. Bij navraag bij de bank waarom dit is zegt men: “via een en/of rekening worden meer transacties gedaan dan op een “gewone” rekening”.
Toen ik aangaf dat, zowel ik, als mijn man elk een en/of rekening hebben, zodat die redenering niet opgaat, zei de dame van de klantenservice: dat kan wel zijn, mijn het blijft zo!
Ik vind de gedachtengangen vreemd; bij een rekening per huishouden worden alle transacties via die rekening gedaan, wij doen onze betalingen elk via onze eigen rekening, dus minder per account.
Verder vind ik het zeer oneerlijk. Wij betalen ook al de maandelijkse vergoeding voor een betalingsrekening 2X, maar daar kiezen wij dan ook voor.
Ik vind de extra opslag dus onterecht en wil daar van af.

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   23 dagen geleden

   Alysette,

   Hier hebben wij ieder een eigen rekening en één en/of rekening: allemaal met de maandbijdrage.
   Ook wij betalen op de en/of rekening voor de tweede pashouder op de en/of rekening.

   U kunt er van af, maar dat is uw keuze, door het opzeggen van de ‘en/of’ variant zodat u een rekening op uw naam en uw partner een rekening op diens naam heeft.

   Het is natuurlijk niet klantvriendelijk maar dan krijgt en betaalt u exact wat u wilt: per betaalrekening de maandelijkse bijdrage.

   De keuze is aan u en uw partner.

   23 dagen geleden

   Geef een reactie