RegisterenInloggen
An_N
An_N
9 dagen geleden

Vakantie Discounter(waardeloos)

9 dagen geleden

Weinig positieve medewerking van discounter
Mei 2019 op vakantie geweest naar Turkije via discounter, heerlijke en goed geregelde vakantie gehad.
Maar 2020 zouden we weer in mei gaan toen kwam corona heel vervelend allemaal, reis netjes geannuleerd door hun en wij kregen een voucher die een jaar geldig was. Wij gelijk maar omgeboekt omdat de prijzen nog gunstig waren en de voucher ingezet, ook allemaal netjes geregeld.
Nu zouden we dus 6 mei vliegen, maar er is nog steeds corona wat wij een jaar geleden niet hadden verwacht, dus ik ben al vanaf 4 april bezig of de reis wel of niet doorgaat, via messenger. Ze zouden dit pas weten 2 weken voor vertrek en als hij geannuleerd zou worden namen ze vanzelf contact op. 24 april 2 weken voor vertrek krijg ik een mail: vereiste documenten voor uw reis, waarop ik de volgende dag 24 april weer heb gemaild over die mail en of het doorging. krijg ik een bericht: we hebben uw vraag doorgestuurd aan de uitvoerende reisorganisatie, antw kan enkele dagen duren, waarop ik heb geantwoord we hebben nog maar 10 dagen.
27 april krijg ik: reis gaat gewoon door vluchten worden gewoon uitgevoerd, hotel is open indien je niet meer wilt gaan laat ons de datum weten wanneer je wel wil vertrekken dan kijken we dat na.
28 april gebeld maar kon niet omboeken naar mei 2022 want daar hadden ze nog geen vluchten. Oke toen gekozen voor oktober en die reis was voor 2 pers 300 euro duurder en 1 dag minder, maar oke najaar begrijpelijk. Geef ik door krijg ik te horen we kijken het voor u na en berekenen de reis voor u. Krijg ik antw. deze reis gaat u 551,21 meer kosten!!! Hoe dan??? en 25 euro administratiekosten, dat is bijna 600 meer en 1 dag minder vakantie. Wij vinden dat dus niet fair, daar mij aan de telefoon was beloofd dat er waarschijnlijk geen extra kosten zouden worden berekend.
Ik heb ze gevraag hoe die reis uberhaupt door kon gaan met nederland code oranje duitsland ook daar vliegen we vandaan en turkije ook oranje en is 29 april in een strenge lockdown gegaan, dus alle winkels restaurants zitten dicht, excursies wel mogelijk volgens hun. Turkse mensen mogen allen de deur uit te voet voor hoognodige boodschappen en toeristen zouden wel de straat op mogen???
Dit is voor mij een groot raadsel.
Dit was de 2e reis die we via vakantiediscounter hebben geboekt, maar tevens de LAATSTE als ze niet met een middenweg komen zoals ik heb voorgesteld.
Ben nu al 3 dagen constant met ze in de weer maar het schiet niet op HEEL JAMMER maar voor ons geen discounter meer!!
Kunnen ze dit zo maar doen?

Mvg An_N

  • Debree
   8 dagen geleden

   Stel uw vraag eens aan de ombudsmannen op deze website Jeanine Jansen weet alles van vouchers en weigerachtige reisorganisaties. Ik helaas niet..

   8 dagen geleden

   Geef een reactie