RegisterenInloggen
  • This topic is empty.
Nieuwlandjes
Nieuwlandjes
13 dagen geleden

Vakantie niet zoals gepland

13 dagen geleden

Vannacht op Schiphol op weg naar een welverdiende vakantie naar Griekenland met ons gezin en vrienden. Deze vakantie stond nog van een 1.5 jaar geleden. Eerst werd de spanje bestemming uit de boeken gehaald en moesten we in een weekend een andere bestemming uitzoeken. Dus weer gedaan. Reis kon door gaan nu, ondanks code rood, dus het was geld kwijt of beste ervan maken.

Helaas werden mijn dochtertje van 9 jaar en ik retour naar huis gestuurd. Haar naam was niet overgekomen op het plf formulier van Griekenland. Na een uur wachten kwam het koude antwoord van de grondstewardes dat we niet mee konden. Dit was het gewoon. Zo druk geweest met andere formulieren, een pcr test(waarvan de uitslag na 48 uur nog niet binnen is!) gelukkig hadden we voor plan B gekozen, een extra antigeen test. Joehoe, iedereen negatief en uitslag in een half uur. Niks kon de vakantie meer tegenhouden! Tot we in de avond de QR code kregen van het PLF formulier en we opmerkten dat onze dochter er niet op stond. Gelijk 4 uur van tevoren naar de Corendon desk gegaan. Maakte niks uit!
Kinderen in tranen die niet samen op vakantie konden, wij ouders in paniek. Met zijn vieren thuis, nee de mannen moesten gaan. Ik ging het regelen! Wij hoefden namelijk niet te testen samen.

Corendon noodnummer gebeld. Ze konden niks doen, we moesten maar bij andere maatschappijen kijken voor een vlucht. Maar duurde weer minimaal 24 uur voordat we nieuwe code voor PLF formulier kregen en dan moest je eerst een vlucht geboekt hebben. Dus 800 euro voor een heenreis geboekt. Dan vliegen we de volgende dag met Transavia.

Al met al 1 naam niet op plf formulier en je blijft thuis. Terwijl ze geen test of vaccinatie nodig had met 9 jaar. Alle begrip voor regels en natuurlijk ligt de verantwoordelijkheid bij ons. Maar zo star en zo niet service gericht geholpen, ongelofelijk. Alle kinderen onder 13 mogen gewoon Griekenland in zonder test of vaccinatie! Maar als je naam ontbreekt op PLF formulier heb je pech! Verhalen gehoord van mensen die het wel konden regelen op Schiphol, maar dat was geen Corendon! Nu checken of ze de terugreis niet cancellen. Helaas zijn ze niet te bereiken. Piep toon of je wordt erop gegooid bij noodnummer! NOOIT meer Corendon!! Iemand deze ervaring ook?