Registeren Inloggen
Joanna mf
Joanna mf
meer dan een maand geleden

Boete

meer dan een maand geleden

Ik wil over 3 weken met mijn zus weekendje weg. Wij wonen niet bij elkaar. Zijn wij nu verplicht om 2 kamers te boeken en op 1.5 mt met elkaar te eten.
Kan het hotel dit verplichten of de BOA’s?

  • FRATER
   meer dan een maand geleden

   Een hotel kan (ook zonder corona gekte) sowieso altijd eigen regels opstellen (zolang deze niet in strijd zijn met de wetgeving)
   Aangezien de overheid alles en iedereen hersenspoelt met de anderhalve meter economie kun je er vanuit gaan dat hotels je daartoe inderdaad zullen verplichten.

   Zeer spijtig dat we aan de krankzinnigheid van Rutte en z’n kameraden zijn overgeleverd.
   https://www.facebook.com/956187671139838/videos/253835282498146/

   meer dan een maand geleden
  • Johanleonard
   meer dan een maand geleden

   Een hotel moet er alles aan doen dat iemand (wie dan ook) anderen niet besmet. Die 1,5 meter is voor u zelf (!!!) en voor uw zus (!!!) gewoon van groot belang. Wilt u besmet worden? (Door uw zus) en daarna ongemerkt vele anderen besmetten ? Wilt u uw zus besmetten (Door u) en zij ongemerkt anderen besmetten ? Niemand weet of die wel of niet besmet is…NIEMAND. In deze tijd moet je dus niet “samen op hotel gaan” en zeker niet af willen zien van die 1,5 meter. Alleen dan komen we hier zo snel (…..) mogelijk van af. Allen die alles wegwuiven en flauwekul vinden zijn gewoon egoïsten

   meer dan een maand geleden
  • Boris Johnson
   meer dan een maand geleden

   Zo jammer dat, mensen meegaan in de Corona gekte. U wordt door de overheid flink belazerd terwijl uw vrijheden van u worden afgenomen onder het mom van gezondheid. Gebruik gewoon je verstand. Wát een paniekzaaierij en gemiep om het Corona-virus. Mensen gedragen zich als een stelletje achterlijken. Er sterven jaarlijks ook nog steeds mensen aan de griep. De preventie voor dit nieuwe virus is precies hetzelfde. Vanuit het oogpunt van virus-deskundigen is het natuurlijk uitermate interessant om de verspreiding te volgen, dat snap ik wel. Het gaat hier niet om het ebola-virus…

   meer dan een maand geleden