Registeren Inloggen

Over Meldpunt

Het tv-programma Meldpunt is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij consumentenzaken. Meldpunt maakt zich hard voor misstanden in de zorg en volgt de ontwikkelingen over ons pensioen op de voet. Maar ook problemen met de bank, energieleveranciers, oplichting of  ‘klein’ consumentenleed, staat op de agenda. 

Online het hele jaar door!

Het programma is te zien van september tot en met april, maar online is Meldpunt er het hele jaar door! Op de website is genoeg te lezen om de consument verder te helpen. Van nieuws en achtergrondverhalen, tot tips en adviezen.

Heeft u een klacht over verhaal dat u met ons wilt delen? Laat het de redactie weten! Vul het formulier in op de meld uw klacht-pagina.

Reactie

    Goedemorgen, Ik wil graag even reageren op de uitzending betreft e scootmobiels. Zelf ben ik al 33 jaar chauffeur in deze branche en vroeger mochten de klanten mee op de lift. Maar na verschillende ongelukken, vaak doordat de klant alvast gaat rijden, of per ongeluk niet in vooruit maar in achteruit staat, is dit verboden. Scootmobiel gebruiker kunnen altijd zelf van de scootmobiel af, voor bijvoorbeeld toiletbezoek en andere zaken. Rolstoelgebruikers niet, vandaar dat zij uiteraard wel mogen blijven zitten, maar wel met de (in geval van elektrische rolstoel) met de motor UIT!! Mensen die vanuit de scootmobiel niet met het trapje de bus in kunnen, mogen (samen met de chauffeur) en zich vasthoudend aan de leuning, op het liftje staan en zo de bus inlopen, en daar op een stoel!! plaatsnemen. In het geval van de Hr. die helaas zijn feestelijke lunch heeft gemist is dit dus niet te wijten aan de regels maar aan de chauffeur die niet even iets behulpzamer is geweest. Erg jammer. Het vervoer, wat vroeger helemaal niet bestond in deze vorm, wordt hierdoor ten onrechte in een kwaad daglicht gesteld. mvrgr. Janet Leeflang