Registeren Inloggen
  • Dit onderwerp is leeg.
Justme58
Justme58
meer dan een maand geleden

Booster , eerst pfizer nu ineens moderna?

meer dan een maand geleden

Na vorig jaar de hele consternatie over AztraZeneca die ik dus niet wilde en gewacht heb tot ik Pfizer kon krijgen zit ik weer met min of meer hetzelfde dilemma.
Want nu krijgen alle 45 plussers Moderna, die vaak meer bijwerkingen geeft.
Nu is het zo dat ik na de 1e vaccinatie met Pfizer na 3 dagen zeer heftige hartoverslagen kreeg en dat ging uren door en kwamen dagelijks terug. Huisarts vroeg een holteronderzoek aan en op basis van de uitslag moest ik naar de cardioloog. Geen spoed dus het duurde wel even tot ik daar terecht kon. In tussentijd moest ik wel voor de 2e vaccinatie, na overleg met GGD kon ik die krijgen, ondanks die hartoverslagen. Gelukkig werden ze niet ergen maar ook niet minder, Dat was begin augustus. In september had ik de afspraak pas bij de cardioloog, na onderzoek werd me gezegd dat de hartoverslagen hinderlijk maar niet gevaarlijk waren. Of het met het vaccin te maken had, daarover bleef hij zeer vaag. Op advies van een kennis ben ik meidoorntabletten gaan slikken en of het er mee te maken heeft, weet ik niet maar de overslagen zijn een stuk minder. Wel is de tinitus die ik al voor de vaccinaties had, een stuk erger geworden.
En nu zou ik de booster moeten halen en krijg ik Moderna. En dat zit me niet lekker, ik durf het eigenlijk niet want wie weet wat ik daar weer voor bijwerkingen van krijg. Mijn partner heeft inmiddels wel Moderna gekregen na Pfizer. Van Pfizer had hij geen last maar van Moderna toch wel.
Je hebt blijkbaar geen keuze. Wat zijn ervaringen van anderen die na Pfizer een booster met Moderna hebben gekregen?