RegisterenInloggen
  • This topic is empty.
outfroutje
outfroutje
meer dan een maand geleden

Problemen met CBR

meer dan een maand geleden

Ben inmiddels bijna (01-08-41) bijna 80.
Op 10 april j.l. ben ik gekeurd voor aanvraag verlenging rijbewijs.
Had per abuis een verkeerd vak aangekruist, moest zijn PACEMAKER.
Kreeg daardoor gedoe met CBR, moest gegevens overleggen. Contact gehad met keuringsarts die niets voor mij kon doen en mij vertelde dat ik dat met de huisarts moest regelen.
Al mijn gegevens van het ziekenhuis- cardiologie, -plaatsing pacemaker- door mijn huisarts -met naam en adres gekopieerd en (na de eerste herinnering van het CBR: U MOET VOOR ….) het hele pakketje uitdraaien op 23 juni j.l. naar het CBR gestuurd. Post laten wegen, voor 2 euro aan postzegels erop!!!! Diverse keren telefonisch geprobeerd contact te krijgen, uren in de wacht, verbinding weg.
Krijg ik nu weer een ‘herinnering’ van het CBR dat ze niet alle info van de arts hebben ontvangen. Opsturen VOOR 27 augustus as.
Wat ze dus hebben ontvangen zijn alle ziekenhuisgegevens van cardiologie , en van mn huisarts.etc.etc. Mn liefje wat wil je nog MEER???????
Ik wordt hier bloednerveus en helemaal ibbel van.
In deze herinnering staat dus precies hetzelde als in de vorige……

Hopelijk kunt u e.a. in goede banen leiden, ik loop moeilijk, heb weinig energie en dichtsbijzijnde supermarkt is op loopafafstand 25 min. enkele reis… trekt ik niet meer..
Fietsen kan ik ook niet meer…. dus kan voor de laatste jaren mn autootje niet missen.

Vriendelijk dank voor de te nemen moeite en groet, Maria Leeuwerik