RegisterenInloggen
  • This topic is empty.
Petra1974
Petra1974
17 dagen geleden

Vliegtickets Brussels Airlines

17 dagen geleden

Alleen maar valse beloftes!
Reis zonder zorgen! Boek met een gerust hart. Allemaal mooie woorden op de website van Brussels Airlines,die in werkelijkheid 1 grote leugen zijn.
In februari dit jaar een ticket geboekt naar Senegal voor kerstvakantie 2021. Doordat de grenzen in Senegal enorm lang dicht zijn geweest, is het evenement in Senegal geannuleerd. ‘ Geen probleem’ dacht ik in eerste instantie., ‘ we mogen omboeken’ .
Het eerste probleem waar je dan tegenaan loopt is dat wij wel mogen omboeken, maar dat de reis voor 22 februari 2022 ( 22 februari was onze boekdatum van dee tickets) moet plaatsvinden. Vreemd, maar goed, niet getreurd. Dan met alle macht een alternatief vinden voor de kerstvakantie. Bestemming gevonden op de website van Brussels Airlines. Reactie: dat is niet mogelijk, want je mag niet met onze partners vliegen. Uhhh?
Weer een alternatief zoeken, dan maar naar Spanje. Wel een dure reis, maar beter iets dan helemaal niets, toch?
Weer contact gehad. Reactie daarop weer: dat is niet mogelijk, want u heeft een intercontinentale vlucht en dat moet het blijven.
Nou ja zeg, tig keer contact gehad en dat was allemaal mogelijk, maar we kregen geen geld terug als de alternatieve vlucht goedkoper is.

Het komt er gewoon op neer dat Brussels Airlines hele mooie praatjes heeft, maar de regels per uur weer veranderd. Het is gewoon 1 grote leugen. Ik wil eigenlijk alleen maar de vlucht verplaatsen naar dec 2022. Uiteindelijk zou ik zelfs genoegen nemen met een alternatief binnen Europa. Zelfs als ik de vlucht helemaal niet gebruik, krijg ik de luchthavenbelasting en taxen e.d. niet terug!

Wat kan ik nog doen om mijn ticket om te boeken naar december 2022? Ik hoef t geld nog geen eens terug, Maar deze maatschappij belooft van alles en komt helemaal niets na.