RegisterenInloggen
  • This topic is empty.
jan hofstede MPM
jan hofstede MPM
20 dagen geleden

whatsapp fraude uitspraak OvJ Oost Nederland

20 dagen geleden

Mijn echtgenote ontving gisteren een brief van de OvJ Oost-Nederland. Zij is slachtoffer van whatsapp fraude en heeft aangifte gedaan op advies van o.a. de politie en slachtofferloket. De politie heeft pv opgemaakt en de OvJ heeft geoordeeld dat er geen strafzaak komt tegen de verdachte.
Omdat u meerdere malen aandacht heeft besteed aan deze vorm van fraude laat ik u deze beslissing van de OvJ weten.
De reden dat er geen strafzaak komt is gelegen in het feit dat de verdachte in een andere strafzaak al straf heeft gekregen. De OvJ vindt het niet nodig om de verdachte nogmaals voor de rechter te laten komen.
Mijn reactie op die motivering was en is: loont misdaad dan toch? Er zullen ongetwijfeld meerdere slachtoffers van deze dader zijn, die net zo teleurgesteld zijn in deze uitspraak. Ik vind het echt een slag in het gezicht van de slachtoffers van deze dader. Elk vertrouwen in ons rechtssysteem is bij mij en mijn echtgenote verdwenen. En wij zullen daar niet alleen in staan. Is dit het resultaat van meerdere jaren liberaal beleid? Over macht en tegenmacht gesproken!

Als u kennis wilt nemen van de volledige uitspraak dan hoor ik dat graag. Het zou goed zijn dat het volk kennis neemt van deze volledig misplaatste uitspraak van de OvJ en deze aan de tand wordt gevoeld in uw programma (de tegenmacht).