Registeren Inloggen

Problemen met de aanleg van glasvezel?

Glasvezel is de toekomst voor ons internet. In sommige dorpen en steden is het al aangelegd, maar in andere laat dit lang op zich wachten. Toch zeggen sommige internetaanbieders dat dit al beschikbaar is op uw adres, of binnenkort wordt aangelegd, terwijl dat helemaal niet het geval is.

Tegenwoordig wordt internet voor vrijwel alles ingezet. Een goed netwerk is voor velen dan ook essentieel. De kosten hiervoor liggen echter sterk uiteen, afhankelijk van welk soort netwerk er mogelijk is en welke provider dit aanbiedt. Toch zeggen veel providers op hun website bij de check of er glasvezel mogelijk is op uw adres dat dit kan. Terwijl dit in sommige gevallen onjuist is. Ook blijft het regelmatig onduidelijk wanneer dit daadwerkelijk wordt aangelegd.

Meldpunt is benieuwd naar uw ervaringen hiermee. Zit u vast aan uw provider en hoge kosten omdat er geen ander netwerk mogelijk is? Wordt u aan het lijntje gehouden door de provider waarnaar u wilt overstappen over de aanleg van glasvezel? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Oproep: problemen met de aanleg van glasvezel

Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.