RegisterenInloggen

"Bedrijven komen te vaak weg met onrechtvaardig gedrag"

Rogier de Haan

Ombudsman Omroep MAX

Jeanine Janssen, Rogier de Haan

Onze Ombudsmannen Rogier & Jeanine

Ombudsmannen Jeanine Janssen en Rogier de Haan maken zich hard voor de leden en fans van MAX. In afleveringen van Meldpunt voeren ze een hartig gesprek met de grote jongens zoals pensioenfondsen en banken. Op het forum beantwoorden ze misschien wel uw vraag over consumentenzaken of oplichting.

Jeanine: “Bedrijven en instanties proberen steeds vaker hun gelijk te krijgen terwijl ze dat niet hebben. Of ze kijken alleen naar de letter van de wet, en niet naar het menselijk aspect. Ik wil mensen helpen en problemen die spelen met een collectief aanpakken.”

Rogier: “Als individu sta je machteloos tegenover grote bedrijven en instellingen. Die komen daardoor al te vaak weg met onrechtvaardig en bureaucratisch gedrag. Ik wil ze bij de les houden door een tegenmacht te organiseren. De MAX Ombudsman biedt een schouder aan de leden om op te leunen en – als het moet – een vuist om mee te slaan.”

Heeft u een vraag voor de ombudsman? Meld het op ons forum.

Bent u lid van MAX? Dan kunt u met vragen, problemen of klachten ook terecht op het telefonisch spreekuur van MAX Ombudsman.
Op werkdagen kunt u van 10.00 tot 12.00 uur bellen met het nummer 035-6775511 (lokaal tarief).

 

MAX is er voor u!

MAX is er voor u!

MAX

Steun MAX voor slechts € 8,50 per jaar en krijg automatisch recht op hulp van de MAX Ombudsman.