RegisterenInloggen
Norretje52
Norretje52
meer dan een maand geleden

Absurde prijs voor ANWB

meer dan een maand geleden

Ik wilde kenteken van andere (nieuwe) auto aan de ledenservice van de ANWB doorgeven! Ik ben lid van deze bond, vond dat wel zo handig!
Op de website staat voor de Ledenservice en de Wegenwacht het telefoonnummer 0882692222 vermeld.
Maar dit nummer is buiten gebruik, wel wordt nog snel in de computer mededeling vermeldt om “nummer 1888 te bellen, waarvan de kosten € 1,- per minuut zijn plús de belkosten en zij vermelden je dan door”, aldus de ANWB-stem!
Heb dit nummer gebeld en aan de persoon gevraagd of de kosten van € 1,- per minuut nog doorlopen na het doorverbinden (het kan immers soms erg druk zijn bij de ANWB!) Hierop werd positief geantwoord, m.a.w. als ik dus 5 minuten moet wachten kost zo’n gesprek al minstens € 6,- excl. belkosten!

Dit alles staat niet op de site van ANWB vermeld, daar staat gewoon het nummer telefoonnummer 0882692222!! Ook moet je dit nummer bellen voor de Wegenwacht! Je zal maar met pech langs de weg staan! Ik vind dt écht niet kunnen, dit is service van niks!

Ik heb het maar online opgelost, maar ik vraag me af wat je kwijt bent aan telefoonkosten bij moeilijkere onderwerpen of problemen?
Fijne ledenservice van de ANWB!!!

Graag uw reactie!

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Het nummer is 088 2692888. Staat op mijn anwb kaart. U heeft dus gewoon een verkeerd nummer gebeld en verder bewust alle waarschuwingen over een betaald nummer blijkbaar in de wind geslagen. Dat lijkt me niet iets om de anwb te verwijten.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie