Registeren Inloggen
  • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door kmcb.
kmcb
kmcb
24 dagen geleden

advocaat gezocht met spoed

24 dagen geleden

Geachte

Het gaat om het volgende :

Een ‘scheiding’ en buitengesloten zijn van woning waar ook deel van mijn spullen ( o.a. veel administratie ) staat.
Op advies heb ik contact gezocht met mijn huisgenoot. maar deze heeft helemaal niets in te brengen als het gaat over beslissingen die zijn moeder maakt. Zijn moeder is een extreem tirannieke persoon die pathologisch liegt. In 2012 heb ik al aangifte tegen haar moeten doen wegens laster over mij.

Deze vrouw is een patholosich leugenares en totaal niet bereid uberhaupt in redelijkheid te handelen. Zij heeft het altijd gemunt gehad op mij, terwijl ik me altijd volledig afzijdig heb gehouden. Op geen enkele wijze sta ik in relatie tot hen – ik ben geen ‘schoondochter ‘. Zij reageert zich voor de zoveelste keer op gruwelijke wijze op mij af, zij wil mij simpelgezegd maatschappelijk ontwrichten. Zij heeft laatst gepoogd mij uit te laten schrijven via de gemeente. Zij wil mij dakloos maken. Wat daar het nut van is begrijp ik niet. Ik heb HBO opleiding en nog andere opleidingen gedaan, ik ben geen ‘rotte appel ‘ zoals zij mij wil neerzetten !
Zonder adres ontvang ik ook geen Wajong meer. Het is compleet absurd waar deze moeder mee bezig is.

Dat laten uitschrijven mag wettelijk gezien helemaal niet en de gemeente zei ook dat een derde dat helemaal niet mag en kan. Deze vrouw is wat mij betreft een psychiatrisch patiente die mij als doelwit c.q. slachtoffer heeft uitgekozen en dit duurt al vele jaren. Ik lijd hier psychisch en emotioneel nogal onder.

Deze moeder heeft via Jasper W. van woningbouw Talis Niels B. van het ‘interventieteam’ van het GGD te Nijmegen ingeschakeld. Er wordt gewacht totdat GGD contact opneemt met familie Piekema en hij verblijft daar nu al weken). Tot op heden kan ik niet bij de spullen die in de woning staan. Ook heb ik ontdekt dat er spullen waar ik wel bij kan – die staan in de schuur – deels weg zijn en er zijn dingen beschadigd.

Allereerst wil ik duidelijk maken dat ik los sta van een ingrijpen door Talis en het GGD. Ik heb daar niets mee te maken en wil daar ook niets mee te maken hebben. Ik wil mijn spullen terug en aangifte kunnen doen tegen deze familie. Ik kan niet eens het postvak in om post eruit te halen, mijn administratie loopt zo helemaal in de soep !

Ook ben ik van mening dat ik recht heb te weten of er iets over mij medegedeeld c.q. geschreven wordt in brieven door Talis en/of het GGD opgesteld c.q. verzonden. Ik heb het recht mezelf te kunnen verdedigen indien nodig.

Een andere vraag is : hoe kan ik zorgen dat ik niet uitgeschreven wordt door de moeder van mijn huisgenoot. Zij wil mij dakloos maken. Reden onbekend, maar ik ben van mening dat dit simpelweg psychisch, emotionele EN maatschappelijke mshandeling is !
Ik wil deze moeder voor het gerecht slepen , zij – en niemand niet – heeft het recht andermans leven te ontwrichten.

Ik wil deze mensen en eventueel ook Talis en GGD voor het gerecht slepen.

Kunt u z.s.m. reageren via e-mail ?
Ik ben bezig met een ander mobiel nummer, vorig mobieltje is kapot.

Hoop heel graag spoedig van u te vernemen.

Bij voorbaat hartelijk dank en met vriendelijke groet,

kmcb