Registeren Inloggen
Wubbelly
Wubbelly
meer dan een maand geleden

Afgewezen schadeclaim inboedelverzekering

meer dan een maand geleden

In 2017 schadeclaim ingediend na onwelwording op toilet waardoor pot los van de muur kwam en de toiletbril was gescheurd.
Antwoord FBTO : u bent hier niet voor verzekerd.

Begin 2020 schadeclaim ingediend na ongeval , bewusteloos en met ambulance naar ziekenhuis. De claim betrof een nieuwe bril.
Antwoord FBTO : u bent hier niet voor verzekerd.

Vandaag, 24 september, schadeclaim ingediend na ongelukje in huis. Schilderij van muur gevallen op dressoir waardoor er een beschadiging is ontstaan aan een kastdeurtje.

Antwoord FBTO : u bent hier niet voor .verzekerd

Voordat ik vanmorgen FBTO ging bellen heb de polis en de voorwaarden van mijn inboedelverzekering gelezen.
Op de polis ( 3 febr. 2020 ) staat : dekking Standaard
Met daaronder aangevinkt :

Aansprakelijkheid per 1-1-2008 en
Inboedel per 1-1-2008.

Nergens staat of valt te lezen dat dit alleen geldt als je all-risk verzekering hebt.
Ook niet in de FBTO voorwaarden van 1 mei 2006.

Nooit en te nimmer heb ik een nieuw boekje gehad njet de nieuwe voorwaarden.

Na ruim 2 uur bellen met FBTO hedenmorgen wordt mij verweten dat ik een mailtje niet heb gelezen wat ergens in 2016 is verstuurd.

Vraag : Waarom heeft FBTO geen belletje gepleegd om mij uit te leggen wat de sfandaardpolis verschilt met de buitenhuispolis of een all-risk polis.

Ik heb nog gevraagd of ik in aanmerking zou kunnen komen voor een vorm van coulance maar dat woord kent men niet bij de FBTO.

Met doen van mijn melding hedenmorgen heb ik gewerkt met voorwaarden die al sinds jaar en dag achterhaald zijn zonder dat ik nieuwe voorwaarden ed. Heb mogen ontvangen van FBTO. Daar ben je dan 40 jaar klant voor.

Ik heb hier maar een paar woorden voor……Grote frustratie en schande om zo behandeld te worden door FBTO die zich verschuilt achter een mailtje van 2016.

Wat kan ik nog..?

Met vriendelijke groet,

  • Wubbelly
   meer dan een maand geleden

   Zijn dr nog meer lezers die soortgelijke voorbeelden hebben van de slechte communicatie van FBTO do oir alleen maar te wijzen naar een mailtje war men ooit verstuurd heeft?

   meer dan een maand geleden
  • mart12345
   meer dan een maand geleden

   Beste, ik heb al jaren geen inboedelverzekering.. waarom.. er word al gauw gewoon gezegd dat het gene wat stuk is gegaan te oud is en niet vergoed word.. Een telefoon van 5 jr word als oud gezien een bankstel van meer dan 10 jr? mijne is 30 jr, was kwaliteit en is dat nog steeds als nieuw. maar als er iets aan zou zijn kan ik gegarandeerd naar het geld fluiten. ik heb zelf wel een zakcentje om een nieuwe te kopen dat is veel beter dan al die verzekeraars. Ooit had ik een motorverzekering.. die had dus ruim 1800 dingen opgesomd staan die ze niet zouden vergoeden.. dus werd het een eenvoudige w.a. verzekering.. had ooit schade op parkeerplaats met w.a. verzek. auto.. de ander die dus geen schuld had met een wa-extra verzekering moest betalen.. snapt u het nog? verzekeringen…pfff… Laatste nieuwtje.. W.A.O.- gat verzekering.. ja de UWV betaalt meer uit dus wij gaan u minder betalen… hallo? Uw verzekering is de 20% die het wao gat heet… mjaa.. maar we gaan u toch minder betalen! daaaggg… verzekeringen… 🙁

   overigens heb ik geen ervaring met fbto… maar die zullen niet anders zijn…

   meer dan een maand geleden