Registeren Inloggen
MvdV
MvdV
meer dan een maand geleden

annulering tickets door Opodo zonder reden

meer dan een maand geleden

14 dec 2020: Bij inchecken op OR Tambo in Johannesburg bleken onze tickets geannuleerd te zijn. De vlucht NIET!. Wijzelf hebben niet geannuleerd! Na enig heen en weer bellen eindelijk na ruim een uur de klantenservice van Opodo aan de lijn. Volgend hen waren de tickets valid. Dit loste niets op volgens het systeem waren de tickets geannuleerd en een refund zou zijn betaald. Dit laatste gecontroleerd bij de bank maar geen refund was bijgeschreven. Opodo klantenservice raadde aan nieuwe tickets te kopen deze zouden worden terugbetaald, geen zorgen zei de dame. Uiteindelijk hebben we tickets gekocht voor meer dan 28000ZAR om toch op de vlucht toegelaten te worden. Sindsdien geeft Opodo niet thuis, ze hebben na 2 dagen 111euro gestort en hiermee is de zaak afgedaan, zonder verder overleg. Wij willen in eerste instantie weten wie de tickets heeft geannuleerd. Opodo is telefonisch heel moeilijk te bereiken en als we ze dan eindelijk aan de lijn hebben en ons referentienr. wordt gegeven is de zaak gesloten, online in de chat precies hetzelfde. Een aangetekend schrijven wordt genegeerd. We hebben op verschillende manieren geprobeerd om aan een werkend email adres te komen maar dat is tot op heden niet gelukt.
Graag uw advies in deze.
Met vriendelijke groet,
S. Spaans
M. van der Vliet

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ook weer zo`n raar geval Opondo . Ik heb gezocht maar kan nergens adres gegevens van dit bedrijf vinden . Alleen via Internet kan je reizen boeken maar voor de rest is het vreselijk mystiek wie en waar dit bedrijf gehuisvest is . Het heeft een punt NL en een punt COM adres .
   Het enigste wat ik gevonden hebt is dat dit bedrijf in Madrid in Spanje dus zit .

   © 1999-2021 Opodo. Alle rechten voorbehouden. Vacaciones eDreams, S.L. (Sociedad Unipersonal). Vestigingsadres is c/ Conde de Peñalver, 5, 1º Ext.Izq, 28006 Madrid, Spanje. Btw-nummer ESB-61965778. Ingeschreven in het Registro Mercantil de Madrid, Tomo 36897, Folio 121, Hoja M-660117. Bevoegd reisbureau en IATA-geaccrediteerd tussenpersoon.

   Dus dat word echt niet makkelijker erop om je geld terug te krijgen .

   meer dan een maand geleden
   • Gerard67
    meer dan een maand geleden

    28.000 Zuid-Afrikaanse rand =1.520,40 Euro , en 111,00 euro terug , zo wil iedereen wel een reisbureau starten .

    meer dan een maand geleden
  • Dwarsligger
   meer dan een maand geleden

   Ik heb even internet gezocht naar reviews (beoordelingen), Opodo komt daar heel slecht uit. Goedkoop is voor u duurkoop geworden.

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Dwarsligger
   Inderdaad heb dit ook net gedaan op https://nl.trustpilot.com/review/www.opodo.co.uk
   Nou ja als je alle verhalen leest heb je al gegeten en gedronken . Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen die van plan was om met Opondo in zee te gaan .

   meer dan een maand geleden