RegisterenInloggen
  • This topic is empty.
WouterHannema
WouterHannema
meer dan een maand geleden

Annulering vliegreis Cheap-ticket

meer dan een maand geleden

Beste Max,

Wij hadden via cheaptickets een vliegreis geboekt van 4-5-2020 tot en met 22-5-2020 naar Hawaï. Deze reis hebben we op 20-11-2019 geboekt en betaald € 1933,10.
Op 4-6-2020 ontvingen wij een mail dat 1599,98 zou worden terugbetaald.
Tot vandaag hebben wij geen betaling ontvangen.
Graag u hulp/advies wat wij kunnen ondernemen.

Nu begrijpen wij wel dat dit een bijzondere tijd is .
De reis is geannuleerd en op 4 juni ontvingen we na een aantal algemene mailtjes over de annulering een mail van cheaptickets dat wij een bedrag tegemoet kunnen zien van € 1.599,98.
Het zou tot 10 werkdagen duren voor je het bedrag op je rekening ziet.
Deze gedeeltelijke terugbetaling heb ik tot op heden (5-7) nog niet mogen ontvangen.
Op 4 juni heb ik direct gereageerd dat ik blij was met de terugbetaling maar dat ik niet begreep waarom ik niet het volledige bedrag vergoed krijg. Ik heb hierop als reactie alleen een ontvangst bevestiging ontvangen. Ook heb ik op 25 juni een mail gezonden met de vraag waarom ik geen betaling heb ontvangen. Ook hierop heb ik alleen een ontvangst bevestiging ontvangen.
Als ik op de site kijk van cheaptickets wordt daar in algemene bewoordingen beschreven dat luchtvaartmaatschappijen hebben aangegeven dat het maanden gaat duren voordat ze gaan uitbetalen en dat er een andere procedure wordt gehanteerd voor aanvullende producten maar dat het geen zin heeft om contact op te nemen. Het verschil tussen de vergoeding en het totaalbedrag betreft voornamelijk stoelreserveringen.

Ik hoop dat u ons kunt helpen/adviseren.

Met vriendelijke groet,

Wouter Hannema
Haarspitstraat 83
1445HK Purmerend
Tel:0614513783