RegisterenInloggen
truus Wekker
truus Wekker
meer dan een maand geleden

ANVR garantie

meer dan een maand geleden

Geachte L.S.,
Voor mijn beide zoons en mij heb ik een vakantie in mei naar Egypte geboekt. Gespaard en er echt veel voor hebben laten staan gaan we van 3/5 tot en met 10/5.
Ik realiseerde me dat het natuurlijk altijd een gebied is dat “geel” aangegeven staat als zijnde niet geheel risicoloos. Vanwege het coronavirus vroeg ik vorige week bij D-Reizen wat ik vergoed krijg als we daar in quarantaine moeten blijven. De eerste reactie was, wrs. eerste 3 dagen worden vergoed…… bij nader inzicht gaf de mail aan dat de ANVR zijn garanties had aangepast en er GEEN enkele dag vergoed wordt. Omdat ik er alleen voor sta heb ik niet zomaar ook nog eens geld voor de dagen die we eventueel met zijn 3en na ons officieel verblijf zouden moeten blijven. Daar bovenop komt de dreiging vanuit Syrie die ook toeneemt.
Ik moet voor volgende week donderdag de totale reissom betalen. Ik vind het een groot probleem wat nu te doen. Omdat ik geen mensen in mijn omgeving heb om dit mee te bespreken zou ik het erg op prijs stellen een reactie te ontvangen.
Ik baal hier zo van, eindelijk een mooi vooruitzicht wat voor ons heel speciaal is en dan zoveel onzekerheden op de weg……………

  • MAX Ombudsman
   meer dan een maand geleden

   Beste mevrouw Diemel,
   Kunt u uw telefoonnummer mailen naar spreekuur@omroepmax.nl, zodat ik met u kan bellen? Er staan veel vragen in uw mail die ook interessant zijn voor andere mensen. Ik wil er graag een column over maken, maar aangezien u snel moet beslissen wil ik u even bellen.
   Zou u uw boekingsformulier én de voorwaarden van uw reisverzekering mee willen sturen?

   Met vriendelijke groet,
   Jeanine Janssen

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • lentewind
   meer dan een maand geleden

   Momenteel zitten wij al een week in Egypte en blijven nog 2 weken.
   Niets aan de hand wb corona.
   Wij zitten niet in Sinaï, dus ook niets te vrezen van Syrië. .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Dagmar27
   21 dagen geleden

   Mevrouw Linda Wilson,
   Stop met uw advertising op een Nederlands consumentenforum.
   Conform de hier geldende huisregels bent u in overtreding.
   Walgelijk.

   21 dagen geleden

   Geef een reactie