RegisterenInloggen
draw60
draw60
18 dagen geleden

Astra Zeneca

18 dagen geleden

Wie wil tekenen:
Rechtoppfizermoderna.petitie.nl

  • draw60
   18 dagen geleden

   Geef een reactie

  • MarieJocee
   18 dagen geleden

   Super, dankjewel Draw60!
   Uiteraard ondertekend en doorgestuurd.
   Laat zoveel mogelijk mensen dit ondertekenen.

   18 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Elsae
   17 dagen geleden

   Oh had ik al gedaan zie ik. 🙂

   17 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   17 dagen geleden

   Babyboomers zijn weer de klos, waarom alleen deze groep weer van 60 – 64 jaar en morbide obesitas en Downsyndroom……………uitgekozen door Gezondheidszorg voor dat gevaarlijke Astra Zeneca vaccin.
   Ruimt wel lekker op he Rutte 3 en de boel maar in de doofpot stoppen net als nu de toeslagenaffaire.
   Hoop onnodige doden straks er weer bij in deze leeftijdgroep die altijd hard gewerkt hebben en nu van de pensieon willen genieten,maar daar misschien geen kans door krijgen via AZ
   Rutte en de Jonge bedankt.
   Jullie portie komt ook nog wel bij de parlementaire enquette aan het eind van de pandemie.

   17 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Theri
   17 dagen geleden

   Wij ook net met pensoen man 66 krijgt wel pfizer ik vrouw van 65 moet astrazenica durf het vaccin niet te nemen geen vertrouwen.en bloedproppen bij mijn moeder zus en broer.maar ook heel bang om corona te krijgen huisarts en ggd kunnen niks voor mij doen dus voor mij zit er niks anders op dan nog langer thuisblijven. Omdat de besmettingen nog steeds blijven stijgen.daar heb je altijd hard voor gewerkt om nu te moeten toezien dat 65 plussers en 60 minners hun leven dadelijk weer op kunnen pakken als ze gevaccineerd zijn. Veel sterkte allemaal instanties en regering doen niks voor oze groep 60 tot 65 die geen astrazenica willen heb alles al geprobeerd net als veel andere mensen maar niks helpt.Het is prikken of stikken.ze zeggen 60 tot 64 maar dat klopt niet ik was al 65 toen ik oproep kreeg in januari ze kijken naar het jaartal.mijn vriendin is 2 weken ouder van december 1955 dus die krijgt pfizer ik ben van januari 1956 en ik moet astrazenica.ben boos en verdrietig.

   17 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Siets
    16 dagen geleden

    Beste Theri, ik zit met hetzelfde probleem. Was in januari 65 geworden, maar dat is door het RIVM terzijde geschoven omdat ze gemakshalve uitgaan van geboortejaren. Nu is het zo dat de meesten in 1956 geborenen nog 64 waren toen de vaccinatiecampagne met AstraZeneca begon, maar wij dus niet. Ik heb al veel met de GGD erover gebeld (en ook met het RIVM en meer dan een week geleden een bericht gestuurd naar het ministerie van Hugo de Jonge, waarop geen reactie). Uit het laatste telefoongesprek met de GGD, 22 april, kon ik opmaken dat binnenkort de jaren 1955 en 1956 worden uitgenodigd voor Pfizer, dat ik zelf de media in de gaten moest houden omdat het daar eerder bekend is dan bij de GGD. Maar ik moet bekennen dat ik er geen vergif op durf in te nemen dat het ook zo zal gaan. Eerst zien en dan geloven. Ik vind het ook ongehoord dat wordt gedaan of het in dit concrete geval prikken of stikken kan worden. Ik behoor ook tot diegenen die vanaf dat er over de soorten vaccins werd bericht, Pfizer en Moderna (mRNA-vaccins) graag zo’n vaccin wilden, was blij dat ik door mijn 65 jaar daar voor in aanmerking kwam en dan toch worden uitgenodigd voor AZ, zonder escape zodat je er zeker van kunt zijn dat je aan de beurt komt. Als laatste in de rij, dat wel, want dat brengt de leeftijd van 65 jaar ook met zich mee wat betekent dat je je nog extra (zoals dat al kan) aan de maatregelen houdt. Overigens had De Jonge het dinsdag nog steeds over de groep 60 tot en met 64 en de mogelijkheid voor huisartsen 65 en 66-jarigen met Astra in te enten. Daaruit maak ik geen plicht tot acceptatie op. Daarbij komt dat er ook nu al toch 60-minners zijn gevaccineerd met AZ terwijl dat niet mag. En daarmee wordt per saldo keuzevrijheid ingevoerd in het vaccinatiebeleid. KMPG, de artsenorganisatie kreeg vandaag zijn zijn dat het toch in overleg met de patient aan de 60-minner mag worden gegeven. Een lang antwoord, maar ik ben er ook al heel lang mee bezig (vanaf februari toen ik het jaar 1956 zag staat voor AZ-prikken) maar wel een beetje blij dat er tenminste nog een ander is, die er op mijn manier naar kijkt. Succes en groet.

    16 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Theri
    16 dagen geleden

    Hallo Siets
    Dank voor je reactie voel me toch een beetje gesteund maar het zal niks uithalen heb vandaag weer rivm en ggd gebeld omdat mijn man afspraak kon maken voor zijn astrazenicaprik en gesmeekt of dat ik niet met hem mee mocht komen.ze bleven erbij dat heel het jaar 1956 astrazenica moest nemen.het jaar 1955 kan wel al afspraak maken.voor pfizer.sterkte en groetjes

    16 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Theri
    16 dagen geleden

    Sorry mijn man krijgt natuurlijk pfizer ik zei astrazenica.

    16 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Siets
    9 dagen geleden

    Hallo Theri, sorry dat ik niet eerder reageerde, maar nu wel. De GGD praat met twee monden, dus. Nu lees ik op de NOS-app wat jij zeven dagen geleden al antwoordde. Boos en teleurgesteld, maar daar hebben RIVM, GGD en VWS maling aan. Ze hebben op dat soort niveaus ook mailing aan dat ‘the devil is in the details’ zit. Voor hen zijn wij, die al 65 zijn geworden in 1956 een verwaarloosbaar detail en je moet nog uitkijken dat ze niet zeggen: u moet niet zeuren, u moet dankbaar zijn of nog erger: u werkt ons vaccinatieprogramma tegen. Ik heb de AZ vaccinatie al afgezegd op 8 maart VOORDAT het gedoe rondom AZ begon omdat toen de regel zonneklaar was: vanaf 65 Pfizer of Moderna. Nu, na de commotie, de prikstoppen, het zig-zagbeleid is mijn animo voor AZ nog meer gekelderd. Dat wordt nog versterkt door het EU-beleid dat helemaal zegt te gaan koersen op mRNA-vaccins, dus niet op AZ of Janssen. Daaruit destilleer ik dat men een veel groter vertrouwen in mRNA-vaccins heeft. Benieuwd of CureVac binnenkort ook wordt toegelaten, ook mRNA en kan bij lagere temperaturen worden bewaard. Enfin, Theri, jij ook sterkte in het vaccinatiehoofdstuk en vooral: blijf gezond! Groet, Siets

    9 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Theri
    9 dagen geleden

    Siets, Het is niet normaal meer zoals er met mensenlevens om gegaan word.ik heb zelfs mijn huiarts erachter gezet assistente heeft een uur alle nummers van ggd gebelt dit naar aanleiding van mijn overspannenheid ik zit er geestelijjk helemaal doorheen en zit aan kalmeringsmiddelen maar ook zij kon niks klaarkrijgen voor mij.we staan machteloos dus voor we ooit aan de beurt zijn zijn we 66 denk ik.groetjes

    9 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Siets
    9 dagen geleden

    Hoi Theri, Wat naar om te horen. En ja, ik was ook opgelucht over de uitspraken van die RIVM-man Jaap van Delden over Astra Zeneca (gevoegd bij de al genoemde grote voorkeur van de EU voor Pfizer etc.). Ik ga morgen toch de GGD bellen. Zal niet meevallen, want De Jonge heeft alle 65-plussers gemaand een afspraak te maken. Wij zijn ook 65-plusser!!! op het moment van uitnodiging voor AstraZeneca en geen 64! Het is echt te gek voor woorden dat wij gemakshalve (‘mevrouw zo doen wij dat altijd en een paar maanden maakt niet uit’, zei de mevrouw van het RIVM maanden geleden uit de hoogte), zijn meegenomen in de groep van 64-jarigen omdat het RIVM bij 1956 begint. Het loopt de hele tijd door elkaar met die leeftijds- en geboortejarenaanduidingen: 60 tot en met 64, vanaf 1956 en nu weer de 65-plusser. Kan Meldpunt dit issue niet bij de kop pakken al gaat het maar om een kleine groep, omdat het gewoon niet deugt en gelet op de stress die een en ander veroorzaakt? Ik wens je sterkte en zorg goed voor jezelf, Theri.

    9 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Theri
    9 dagen geleden

    Siets Dank je voor je steun ikheb veel aan dit forum dat zijn mensen die er hetzelfde over denken jij zeker omdat jij ook al 65 half bent maar ik vind dat niemand meer geprikt mag worden met die zooi als het niet onder 60 veilig is zeker ook niet boven 60.maar dat ze vol blijven houden 60 -64 is voor ons nog moeilijker te bevatten dat ze een 65 jarige ongevaccineerd rond laten lopen terwijl de 59 en 58 jarige nu pfizer prik krijgen.en omdat ze vaccinaties over hebben mogen mensen boven 65 en onder 60 zich aanmelden voor prik behalve mensen met geboortejaar 56 tot 60.het is onverteerbaar groejes.

    9 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Theri
    15 dagen geleden

    Nou Siets het ziet er naar uit dat we toch andere vaccinatie krijgen maar wij worden nog steeds bij de groep 60-64 geschaard voor wij aan de beurt zijn zijn we bijna 66.

    15 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Siets
    9 dagen geleden

    Oeps, Theri, ik had je tweede reactie niet gezien! Bedoel je andere vaccinatie dan AstraZeneca? Zo ja, dan snap ik het nieuws op de NOS-app niet dat meldt dat de GGD mensen geboren in 1955 en 1961 gaat uitnodigen voor Pfizer/Moderna met de toevoeging dat wie in 1956 is geboren ‘een uitnodiging van de huisarts krijgt’ en die prikken alleen maar AZ en mogelijk Janssen (als ze die vaccins al in voorraad hebben).

    9 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Theri
    9 dagen geleden

    Siets die reactie heb ik afgelopen zaterdag gegeven toen het bericht van jaap van delden kwam dat er een einde kwam aan astrazenica maar dat is nu weer teruggedraait ik was eert zo blij nu weer gedrustreerd.

    9 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Theri
   16 dagen geleden

   Waaŕom kan ik petitie niet meer openen.hebben meer mensen daar last van.?

   16 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Elsae
   16 dagen geleden

   Nou inderdaad. Die petitie lijkt weg te zijn.🤔

   16 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Theri
   16 dagen geleden

   Petitie is weer zichtbaar.

   16 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Mary56
   1 dagen geleden

   Google petitie AstraZenica Max

   1 dagen geleden

   Geef een reactie