RegisterenInloggen
Ab van Leeuwen
Ab van Leeuwen
27 dagen geleden

Astra zenica /Hormonale Borstkanker

27 dagen geleden

Mijn zusje 62 jaar heeft hormonale borstkanker gehad en is daar 7 jaar voor behandeld en heeft daarna een vervelende lever aandoening/problemen aan over gehouden.
Zij wil onder geen enkele voorwaarde met Astra Zenica gevaccineerd worden heeft daar panische angst voor en vertrouwd het niet maar wil wel gevaccineerd worden. Waarom worden er geen uitzonderingen gemaakt voor deze patienten die al zoveel hebben mee gemaakt ….

  • Bezorgde Nederlander
   25 dagen geleden

   Beste Ab,
   Ja ik begrijp volkomen het wanhopige gevoel van je zus. En zij is niet de enige gezien de het overvolle item hier op het forum over dat AZ vaccin.
   De huisartsen wilden graag meehelpen met vaccineren in Nederland en werden op de AZ gezet vanwege de koelingsproblemen met o.a. Pfizer. Dit AZ vaccin kon makkelijk in de koelkast bij de huisartsenpraktijk. De Jonge en adviseurs durfden na alle negatieve berichtgevingen over AZ alleen de groep tussen 60- 64 jarigen dit AZ nog te blijven geven. Reden was het kon geen kwaad bij deze leeftijdsgroepen en zij durfden het schema niet meer om te gooien omdat er dan een achterstand zou komen in het schema.
   Excusez le Mot, maar dit is totale onzin nu juist door alle berichtgevingen en meldingen van Lareb is er juist een achterstand ontstaan en werden en worden er nog dagelijks bij de huisartsenpraktijken AZ vaccins weggegooid aan einde van de dag. Een huisarts speelde daar handig op in met de prullenbak vaccin.nl.
   Dit had allemaal niet nodig geweest als het Ministerie van Gezondheid door o.a. belangenverstrengeling miljarden zonder aanbestedingen en bonnetjes had uitgegeven aan honderd duizende wegrottende mondkapjes en andere beschermingsmiddelen. beter hadden zij met dit geld iedereen bijvoorbeeld Pfizer kunnen geven, dan hadden wij nu niet al die mensonterende problemen gehad.
   Ja en met weigeren van AZ is het nog niet zeker of uw zus aan het einde van het schema nog een vaccin kan krijgen. Het is schandalig hoe men in Nederland met deze risicogroepen omgaan.
   Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar misschien kan u zus een vervalst vaccinatieformulier bemachtigen online, want zoals u uit de media heeft kunnen lezen kijkt de GGD alleen maar of de naam klopt op het vervalste formulier en of dat dan met de ID klopt.
   Niet humaan en eerlijk naar de zorg toe en ergens asociaal, maar bedenk dat uw zus niet de enige is die voor zichzelf is opgekomen………… en dat moet tegenwoordig wel zolang de bestuurscultuur in Nederland nog niet veranderd is.

   met bezorgde groet,

   25 dagen geleden

   Geef een reactie