Registeren Inloggen
  • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door GiVe.
GiVe
GiVe
15 dagen geleden

Auto in brand door nalatigheid onderhoud parkeerplaats pretpark Hemelrijk.

15 dagen geleden

Het zal je maar gebeuren, met de kids een dagje naar Hemelrijk, leuk voor de kinderen.
Ze moesten parkeren op de parkeerplaats tegenover het park normaal betaal je d daar €4 voor maar vandaag was het gratis, het gras stond er een halve meter hoog en was erg droog door de hitte.
Temperatuur was boven de 30 gr. Dan zorg je toch dat dit gemaaid is !!
Rond 16:00 brak er brand uit op dat veld, waardoor tsja kan een bezoeker zijn die zijn peuk heeft weg gegooid maar kan ook door een auto zijn die flink eind gereden heeft en de katalysator raakt het gras.
In ieder geval stond daar de auto van onze dochter en schoonzoon ook geparkeerd, en die hadden de pech dat bij de auto die tegenover hen stond een benzineslang sprong bij het blussen dus die auto en die van mijn dochter waren Total loss, ze hadden deze auto net 2 maanden en waren hier trots op !
En dan de onkosten die ze hebben gehad ze moeten beide gaan werken en er is geen auto meer.
Toch de hoop dat Hemelrijk via hun verzekering wat gaat vergoeden, maar nee hoor er word niks vergoed Interpolis zegt dat Hemelrijk niet aansprakelijk is, terwijl de hulpdiensten die daar ter plekke aanwezig waren tegen ons zeiden dit is nalatigheid van het park je moet betalen voor het parkeren dan moet er ook gezorgd worden dat dat fatsoenlijk en veilig kan !!
Dit gaat toch helemaal nergens over hier mag Interpolis en Hemelrijk toch niet mee weg komen dit kan toch niet !!??
Mijn dochter en schoonzoon werken beide heel hard vandaar dat ik en de moeder van mijn schoonzoon ons erop hebben gestort om recht voor hun te halen.
14 auto’s zijn er die dag in brand gevlogen. Een aantal van de gedupeerden was allrisk verzekerd maar 6 gedupeerden niet.
Kunnen jullie mijn dochter en schoonzoon helpen?
Ze hebben 2 jaar gespaard om deze auto te kunnen kopen en na 2 maanden zonder eigen schuld, auto weg en geld weg en niermand is verantwoordelijk zegt interpolis?