Registeren Inloggen
amber-bas05
amber-bas05
meer dan een maand geleden

automatische verlenging abonnement

meer dan een maand geleden

Ik heb nooit geen toestemming gegeven voor een automatische verlenging van mijn virusscanner van Kaspersky

  • amber-bas05
   meer dan een maand geleden

   Uw Kaspersky-abonnement wordt binnen 31 dagen via automatische incasso van uw bankrekening vernieuwd

   Geachte Hans Schallmaier,

   Allereerst willen we je bedanken voor je vertrouwen en je loyaliteit.

   Jou online beschermen is onze prioriteit.

   We willen je eraan herinneren dat je abonnement op “Kaspersky Internet Security (Vernieuwing)” automatisch wordt verlengd voor de vervaldatum ervan op 4 november 2022.

   De kosten worden in rekening gebracht tot 14 dagen voor de vervaldatum van de licentie, om te voorkomen dat uw bescherming wordt onderbroken.

   Je hoeft zelf geen actie te ondernemen.

   Overzicht abonnement

   Abonnementsnummer : 8172925
   Volgende geplande betaling (onder de naam Adyen B.V) : 20 oktober 2022

   Producten Hoeveelheid Eenheidsprijs
   Kaspersky Internet Security (Vernieuwing) 1 EUR 62,95

   TOTAALPRIJS (inclusief btw) EUR 62,95

   Vervaldatum : 4 november 2022

   De datum van de volgende automatische incasso is ingepland een paar dagen voor de vervaldatum van je licentie om ervoor te zorgen dat je beschermd blijft. Je abonnement gaat echter pas in wanneer je huidige abonnement is beëindigd. Je bent geen enkele dag zonder bescherming.

   Om je abonnementsgegevens te controleren of bij te werken, of om de instellingen voor automatische verlenging aan te passen, kun je je aanmelden bij je klantenaccount van Kaspersky en de onderstaande knop gebruiken, evenals je normale aanmeldingsgegevens.

   Aanmelden bij de klantenportal

   Om je betaalmethode bij te werken, moet je je aanmelden bij je klantportal en naar het tabblad “Mijn account” gaan. Voeg daar een nieuwe betaalmethode toe. Vervolgens kun je deze nieuwe betaalmethode koppelen aan het gekozen abonnement via het tabblad “Abonnement”. Selecteer het abonnement waaraan je de betaalmethode wilt koppelen.

   meer dan een maand geleden
  • Max Pay
   meer dan een maand geleden

   Hallo Amber-bas. Dit is inderdaad vervelend. LET OP!!! Er zijn veel scams in omloop zogenaamd van anti-virus bedrijven! Google eens op “scam antivirus” en controleer de link waar u op moet klikken eens goed, is dit wel een Kasperki website waar u heen gestuurd wordt?? Kijk de link hieronder voor een voorbeeld van een dergelijk scam.

   https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/e-mails-van-mcafee-over-verlopen-licenties-wat-zit-erachter-en-is-het-oplichting/

   Ik wil daarnaast opmerken dat, voor een NORMALE Windows gebruiker een extra (gratis- of betaalde) virusscanner eigenlijk onnodig is. Microsoft defender is inmiddels zo goed ontwikkeld en uitgebreid dat dit ruim voldoende is uw PC te beschermen. Ook banken accepteren dit, bij oplichting of fraude, als een voldoende beveiliging (indien up-to-date). Dus bezoekt u geen ¨rare” websites, gebruikt u geen “cracks” om software te activeren, wordt de PC niet door anderen dan uzelf gebruikt enzovoort dan heeft u voldoende aan de standaard Windows beveiliging. U betaalt dus voor een “extra veilig gevoel” wat natuurlijk mag.

   meer dan een maand geleden