Registeren Inloggen
MathildeD
MathildeD
meer dan een maand geleden

Bedankt Max Meldpunt!

meer dan een maand geleden

Ik wil Max Meldpunt heel hartelijk bedanken voor de tip over de samenvallende diensttijd. Ik heb vandaag de brief van het ABP ontvangen, waarin mij ca. €100 per maand extra pensioen werd toegezegd en een reparatie over de afgelopen 9,25 maanden van ca. €1300 bruto. Als wij de uitzending op TV niet zouden hebben gezien dan hadden wij dit nooit geweten. Volgens mij heb ik hierover van het ABP van te voren niets over gehoord. Wij hebben uiteindelijk aan 2 verschillende pensioenfondsen ( Aegon en NN) het formulier toegestuurd. Het heeft wel wat moeite gekost: Het eerste formulier van eind maart werd door het ABP kwijt gemaakt ( ondanks een emailbevestiging van ontvangst). En toen ik informeerde of het zin had om aan het andere pensioenfonds ook een formulier toe te sturen antwoordden zij mij ten onrechte dat dit geen zin zou hebben.
Dus ik wil maar zeggen: zet door en stuur voor elke werkgever een apart formulier! En let erop dat het ABP deze aanvragen niet kwijt maakt.

  • Benlahsen
   meer dan een maand geleden

   Bedankt Max meldpunt,
   Eindelijke goed bericht na lang wachten op de beslissing over samenvallend d iensttijd.Nu nog wachten op de beslissing over wetelijke rente.
   Bedankt Max.

   meer dan een maand geleden