RegisterenInloggen
  • This topic is empty.
Bianca Blokland
Bianca Blokland
6 dagen geleden

Belvilla annuleringsverzekering- en omboekingskosten

6 dagen geleden

Op 29-6-2020 hebben wij (6 personen) voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders een reis naar Kreta geboekt met vliegmaatschappij Transavia. Ivm onzekerheid over reisadviezen en code geel/oranje is het voor Transavia met deze lage bezetting financieel niet verantwoord om te vliegen. Zij hebben besloten om hun vluchtschema aan te passen. Ze kunnen ons geen alternatieve vlucht geven, aangezien ze nu besloten hebben om vanaf 25-9-2020 tot en met maart 2021 niet meer naar Kreta te vliegen. Dit hebben ze in een e-mail aan ons bekend gemaakt. We konden gelukkig ons geld terug vragen.

Belvilla hebben wij direct geïnformeerd dat wij wel willen komen naar ons gehuurde/geboekte huis, maar er niet meer kunnen komen omdat Transavia niet meer vliegt. Bij het boeken van het huis hebben wij ook een Allrisk Annulering verzekering bij hun afgesloten.
Belvilla zegt, dat hun er niets aan kunnen doen. Het valt onder de Corona en is niet te verzekeren. Wij mogen voor €627,20 omboeken naar een ander land en/of periode of voor 100% annuleren á volledige reisbedrag €1056,51.
Een Corona voucher is alleen mogelijk bij code rood.
Dit is overmacht, maar Belvilla vind van niet. Wat zijn mijn rechten en hoe moet ik dit regelen met Belvilla.
Hartelijk bedankt alvast, groeten Bianca Blokland