RegisterenInloggen
Picknee
Picknee
8 dagen geleden

Belvilla neemt geen verantwoordelijkheid, gelooft ons niet en schrijft leugens.

8 dagen geleden

Na een week onderhandelen worden wij door #Belvilla nog steeds niet serieus genomen. Zij denken dat wij ons aanstellen en geloven de beheerder boven ons. De foto’s spreken boekdelen lijkt ons.
Overal maar dan ook overal zitten stofnesten en spinrag, het is onwijs stoffig, de 2e koelkast en afwasmachine zitten vol schimmel, het dak lekt op 2 plekken. Volgens ene Loes was het zwembad groen vanwege de hitte echter zei de beheerder dat hij eigenlijk niet wist hoe hij dit zwembad moest onderhouden. Zij durft zelfs in een email te vertellen dat wij na anderhalve dag weer konden zwemmen maar de realiteit was dat wij 4 dagen niet konden zwemmen. Tevens werd ons verteld dat het huis extra is schoongemaakt maar er kwam een mevrouw die een half uurtje met een plumeau stond te wapperen. Ze heeft alleen de meest erge nesten verwijderd. Er hangt nog van alles boven ons hoofd.
Dit zou een comfortabel huis moeten zijn maar het is verre van dat! Zo ontzettend Belvilla onwaardig! Ze willen ons afschepen met een habbekrats aan compensatie en mevrouw Loes heeft tot 2x toe de verbinding verbroken…..
Zitten we dan in Cérilly, Frankrijk😢😢😢 we zijn zo toe aan vakantie
#Belvilla

  • Els0304
   30 dagen geleden

   Ga eens naar Facebook en zoek Belvilla. Via de chat heb ik contact kunnen krijgen en zijn mijn problemen opgelost, tot zover

   30 dagen geleden

   Geef een reactie