Registeren Inloggen
Gerard67
Gerard67
meer dan een maand geleden

Bent u al gewend aan het nieuwe normaal

meer dan een maand geleden

De elite heeft tijdens de corona een nieuw woord uitgevonden , Joost mag weten uit welke dikke duim ze dit hebben gehaald het zogenaamde ” Nieuwe Normaal ” . Ehh wat is normaal eigenlijk daar zijn de meningen over verdeelt , wat de ene normaal vind is voor een ander abnormaal en andersom . Wat ik wel weet is dat mensen niet gemaakt zijn om hun leven lang 1,5 meter van elkaar te blijven en ook niet continue met mondkapjes rond te lopen anders hadden we er door evolutie wel mee geboren geworden ondertussen in 2020 . Dus normaal , nee hoor dat is het niet niet en ook niet nieuw normaal . Hoe denkt u erover ???

  • keesje39
   meer dan een maand geleden

   Hou toch op met dat ‘nieuwe normaal’. Het IS niet normaal. Het is TIJDELIJK ABNORMAAL.

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ja exact , mooi gevonden trouwens TIJDELIJK ABNORMAAL .👍😄😄😄

   meer dan een maand geleden
  • FRATER
   meer dan een maand geleden

   Het is niet alleen ABnormaal maar gaat ook nog eens in tegen de Grondwet en is dus strikt genomen onrechtmatig.

   Net zoals een bekeuring voor het niet naleven van de 1.5 m ónrechtmatig is, want die maatregel is NIET vastgelegd in een wet. Dus als het géén wet is, kun je het ook níét overtreden en als je niets kunt overtreden kun en mag je ook géén boete krijgen wegens overtreding.
   Weiger de boete maar te betalen, laat het voorkomen en een rechter zal de boete onrechtmatig verklaren, want er is géén wettelijke grond voor.

   politici gooien het op een noodverordening, maar die gelden alleen in acute crisis (dus dírect bij het uitbreken van de crisis) We zijn bijna 3 maanden verder en is er dus géén sprake meer van ACUTE crisis en gelden noodverordeningen dus ook níét meer.

   Politiek Den Haag weet dat zelf ook donders goed want Grapperhaus erkende het al en zei dat er gewerkt wordt aan een spoedwet om de maatregelen wettelijk vast te leggen. Die wet iser dus nog NIET en zal er vrijwel zeker ook níét komen omdat de meeste maatregelen in strijd zijn met de Grondwet en die kun je niet zomaar even (tijdelijk) wijzigen, daarvoor gelden verplichte procedures.
   En daar moet dan over gestemd worden in zowel 2e als 1e kamer ……

   Politiek Den Haag is dus ronduit onrechtmatig bezig.

   Nog los van het feit dat er al talloze bewijzen zijn dat het coronavirus helemaal níét zo gevaarlijk en besmettelijk is als men ons wil laten geloven.

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Frater helemaal gelijk 👍 en ja u heeft het over Grapperhaus . Zelfs Boa’s moeten zich bij gebrek aan voldoende politie agenten van diezelfde Grapperhaus d’r eigen boven op hun bek laten timmeren .
   Grapperhaus moet maar eens zelf in die situatie belanden dan piept die wel anders , makkelijk gelul van een afstand . Die mannen moeten gewoon een wapenstok en pepperspray hebben lijkt me niet meer dan normaal .

   meer dan een maand geleden
   • FRATER
    meer dan een maand geleden

    BOA’s bewapenen is de oplossing niet, BOA’s zouden uberhaupt NIET voor politietaken ingezet moeten worden.
    Overigens zijn niet alleen de ons bekende ‘handhavers’ BOA’s maar ook de millieu controleur, jachtopziener, boswachter, treinconducteur, parkeerwachter , etc etc…….
    Moeten we die dan allemaal gaan bewapenen ??
    Grote kans dat we dan Amerikaanse toestanden gaan krijgen, want je kunt er op rekenen dat er dan ook steeds meer burgers zich zullen gaan bewapenen.

    meer dan een maand geleden
   • lid 24
    meer dan een maand geleden

    Heeft u niet helemaal gelijk in want deze mensen hebben een onvoldoende opleiding en worden nu ingezet om het tekort aan agenten aan te vullen. Ook dit weet iedereen dus zijn er geen voldoende argumenten om te bekeuren, dit gaat ook door de bank genomen over keurige mensen die zich altijd aan de regels houden en ook keurig belasting betalen. Niemand kwaad doen en gewoon proberen normaal te leven en zich te handhaven. Niet te geloven hoe wij ons laten intimideren door een regering die zelf niet eens weet hoe een samenleving werkt. Als nu alle vrijwilligers er mee stoppen vallen er nog meer doden, maar dat wist u vast al wel.

    meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Nou komt er op neer dat als ik nog eens zou worden uitgenodigd om BOA te worden zou zeggen doe het maar lekker zelf Grapperhaus besjoer . Ben nu over de houdbaarheid datum heen hoor , maar als je jonger bent is dit in de huidige situatie een klootte job , ben niet van plan om als boksbal gebruikt te worden toedeledokie nietwaar .

   meer dan een maand geleden
  • FRATER
   meer dan een maand geleden

   De kwestie m.b.t de demonstratie op de Dam ligt heel wat genuanceerder dan er in veel media gezegd werd, maar dit terzijde.

   Er staat al maanden vast dat BUITEN de kans op besmetting zo goed als nihil is EN dat de besmetting NIET plaatsvindt door fysiek contact , dus is het blijven hanteren van die 1.5m afstand complete onzin en zelfs misdadig te noemen aangezien het géén bescherming biedt maar wél de hele samenleving , inclusief economie plat legt en in zware crisis brengt.

   Er heeft tijdens de gehele crisis nog nóóit een besmettings uitbraak BUITEN plaatsgevonden, álle uitbraken waren BINNEN, wat ook bewijst dat je buiten geen risico loopt.

   Hemelvaartsdag was het zeer mooi weer, zaten en lagen er honderden mensen (bijna) zij aan zij op het strand en/of in parken, daarw erd toen ook schande van gesproken want dat zou tot nieuwe uitbraken leiden zei men…….

   NIET gebeurd !! Dus grote groepen mensen buiten bij elkaar veroorzaken géén uitbraken.

   Het grootste gevaar loop je binnen met veel mensen in afgesloten ruimtes, daar kunnen eventueel besmette vochtdeeltjes die men uitademt, hoest/niest/ zingt rond blijven hangen en bij slechte ventilatie van die ruimte door heel veel mensen ingeademd worden die daardoor kans lopen ook besmet te raken. Simpelweg een kwestie van zorgen voor zeer goede ventilatie en ook binnen is het grootste gevaar al geweken. Ons land wordt ONnodig in angst en narigheid gehouden !!!

   meer info ? maurice.nl onder de knop: COVID-19

   meer dan een maand geleden
  • FRATER
   meer dan een maand geleden

   U hoeft mij niet uit een droom te halen hoor.
   Ik ben meer dan uitstekend op de hoogte van hoe het zit met wapenbezit én gebruik van menig Nederlands inwoner.
   Zelfs jonge knaapjes van 11, 12, 13 jaar lopen met levensgevaarlijke messen rond en deinzen er niet voor terug om in groepsverband al supermarkten te overvallen.
   Er is al een sterke toename m.b.t wapenbezit en gebruik maar als BOA’s dan ook nog bewapend gaan worden zal dat alleen nog maar méér toenemen.

   Wapens lokken wapens uit en geweld lokt nog méér geweld uit.
   Dat merkt ook politie en ME .
   Komen zij met een revolver/pistool dan komen criminelen met kalashnikovs of nog zwaarder geschut.

   Bovendien loop je het risico dat een belager je je eigen wapen afhandig maakt en vervolgens je eigen wapen tegen je gebruikt.
   Dan wordt je dus slachtoffer door je eigen wapen.

   En sja, er is helaas binnen politie, justitie en alles daar omheen heel veel níét op orde. Screenings en opleidingen voor BOA’s maar ook voor politie laten veel te wensen over en de verplichte bijscholingen etc nog veel meer.
   De problematiek rondom BOA’s ligt in wezen helemaal niet bij de BOA”s, maar bij politiek en andere beleidsmakers, die de zaken maar níét op orde brengen.

   meer dan een maand geleden