RegisterenInloggen
lucy van essen
lucy van essen
meer dan een maand geleden

Bezorging van Budbee

meer dan een maand geleden

Ik heb een klacht over de bezorging van Budbee. Met Budbee krijg ik geen contact mee ondanks dat ik volgens hun site kan chatten. Ik heb een pakketje niet op een juiste manier ontvangen. Dit pakketje werd onbeheerd buiten achter gelaten en 1 van de buren zag dit pakketje en bracht dit bij mij. Deze klacht heb ik doorgegeven aan Zalando, maar ze kunnen er blijkbaar niets mee. Onderstaand berichtje vond ik op internet. Is Budbee betrouwbaar?
Slecht ervaring en, OPLETTEN, bij het aan maken van een account verdween een aanzien like som geld van mijn rekening, budbee heeft dit Nooit recht gezegd, froude dus, voor ieder een OPLETTEN of ze bestellen je. Ze proberen dit door meerdere rek nr te vragen en zogezegde fouten in hun server, budbee is onbetrouwbaar.

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   Budbee is een bezorgdienst.
   Budbee werkt voor webshops.
   Bezorgdiensten (ook DHL, DPD, PostNL, Shiplee e.d.) zullen de ontvanger nimmer om geld vragen (de ontvanger betaalt de webshop evt.met verzendkosten).
   Het is natuurlijk vervelend dat een pakketje ergens wordt achtergelaten of elders wordt bezorgd maar ik vraag mij oprecht af of de ontvanger/topicstarter überhaupt ten tijde van de bezorging thuis was of een andere bezorglocatie heeft doorgegeven.

   Voor de topicstarter m.b.t. de quotes van Trustpilot die u aanhaalt.
   Dit staat direct onder de gequote review, t.w. de reactie van Budbee:
   Helaas moet ik u mededelen dat de mensen die contact met u hebben opgenomen, inderdaad fraudeurs zijn. Wij werken alleen met online winkels die pakketten naar klanten verzenden, wij werken nooit rechtstreeks met particulieren om hun pakketten te verzenden.
   Ik raad u aan contact op te nemen met de politie om deze online oplichting aan te geven. Zou het ook mogelijk zijn om ons de link naar hun website te sturen, zodat we contact kunnen opnemen met de eigenaar van het domein om hen te laten sluiten, alstublieft? Deze mag gestuurd worden naar Su***rt@budbee.com .

   Voor allen: deze bezorgingsellende komt bij ALLE bezorgdiensten voor.
   Tip: bestellen online=thuis zijn bij bezorging of bezorging op pakketpost.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie