RegisterenInloggen
Harleygirl51
Harleygirl51
6 dagen geleden

Bijverdienen in WAO

6 dagen geleden

Ik ben door een zwaar auto-ongeluk 80-100% afgekeurd. Dat was 22 jaar geleden. Heb NAH, hersenletsel eraan overgehouden.
Ik werk nu om het weekend 9 uur en dus 18 uur voor 350 bruto per maand om het iets ruimer te hebben en sociaal en nuttig bezig te zijn.
Ik wil nu intern naar een functie solliciteren waarbij ik minder fysiek zwaar werk heb en met mensen omga en dus socialer werk heb.
Nu zou ik dan 6 uur per maand en 470 bruto erbij gaan verdienen maar doordat ik in het verleden een paar x gekort ben op mijn uitkering, wil ik graag weten wat ik maximaal mag bijverdienen.
Nu mijn probleem: het UWV kan mij niet vertellen wat het precieze bedrag is, wat ik mag bijverdienen zonder terug te vallen in de afkeuringspersentage van 50-75%.
Ze houden elke 3 maanden bij, wat ik heb verdiend dat kwartaal maar kunnen alleen achteraf vertellen of ik binnen de marge zit.
Maar omdat ik 2 jaar geleden 1 maand teveel had verdiend, ben ik vorig jaar elke maand gekort en ik wil dat niet meer meemaken want ik zit met mijn uitkering op het minimum!!!!
Waarom kan het UWV mij niet vertellen wat ik maximaal mag bijverdienen zonder te worden gekort of terugval in 50-75% regeling.
Mijn situatie zal nooit beter worden maar alleen maar stabiel blijven of slechter gaan.