Registeren Inloggen
Beerfoto
Beerfoto
4 dagen geleden

CBR keuring 75 plus

4 dagen geleden

Eind febr aanvraag ( gezondheid verklaring) opgestuurd naar CBR daarne keuring ondergaan, waar geen bijz zijn gemeld, 9 weken geleden een bericht via mijn CBR dat ik binnen 8 weken bericht zou ontvangen( dus rapport waardoor ik bij de gemeente mijn rijbewijs kan laten verlengen ) nu 9 weken en gebeld naar CBR en krijg de mededeling dat het nog wel 16 weken kan duren. Dus vanaf aanstaande zondag zit ik zonder geldig rijbewijs.
Wat doe ik nu met mijn aangenomen klusjes en niet te vergeten de vakantie ????? Schade vergoeding smartengeld, ik maak mij daar namelijk nog al druk om, wat niet mijn gezondheid ten goede komt.

  • Beerfoto
   meer dan een maand geleden

   Ze sturen zelfs een brief vandaag dat mijn rijbewijs verloop, of ik er wel aan denk op tijd te verlengen, daar ben ik dus al vanaf febr mee e zich.
   De ene afdeling weet dus niet wat er op de andere afdeling gebeurt, dus data is niet gekoppeld, je zou haast denken dat ze nog me.t telraampjes werken.

   meer dan een maand geleden
  • hicwijn
   meer dan een maand geleden

   Ja, dat klopt. De overheid werkt met tig-computers op ’n bureau
   en ook met tig afzonderlijke lijnen. Nee, daar is niets gekoppeld, maar
   buiten de deur wel. Zelfs als je al betaald hebt, dan is actie van de overheid
   geen regel.
   Maar oudjes mogen ook weer een half jaar
   met verlopen rijbewijs binnenslands rijden.
   Dus de vacantie moet maar in Nederland gehouden worden
   en dat is weer goed voor de economie.

   meer dan een maand geleden
  • Beerfoto
   meer dan een maand geleden

   O er stond dat een jaar de tijd had om mijn rijbewijs te vv bij de gemeente, heb de zin dan ineens niet begrepen. Maar ja vakantie was al geboekt dus met verlopen rijbewijs naar Frankrijk geweest, ondertussen heb ik weer voor 5 jaar een geldig rijbewijs.

   meer dan een maand geleden