Registeren Inloggen
Diny_Pieter
Diny_Pieter
meer dan een maand geleden

Celine Dion

meer dan een maand geleden

Heb ik recht op geld terug?
Ik heb 6 kinderen die me met kerst 2019, voor mij en een vriendin 2 kaartjes voor Celine Dion in de ziggo Dome, cadeau hebben gedaan. Met alle respect voor de Corona periode, nu word het echt te gek, oorspronkelijke datum 13 juni 2020, vervolgens verzet naar 8 april 2021, weer verzet naar 10 september 2022, en ik geloof het werkelijk waar niet, maar vandaag kwam het bericht dat het concert alweer verplaatst is naar 27 augustus 2023.
We hebben al eens geprobeerd om het geld terug te krijgen, online ticketshop laat weten dat dat niet kan. Het was toch een bedrag van 370€!!!!!!
Hoe dit aan te pakken?
Met vriendelijke groet Diny Muller
Schultinghstraat 45, Eindhoven
diny\pieter@icloud.com

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   Mevrouw Mulder,
   Vandaag is bekend geworden dat Céline Dion (54) het Europese deel van haar ‘Courage World Tour’ naar augustus en september 2023 verplaatst wegens gezondheidsproblemen .
   De Canadese zangeres zou in september van dit jaar driemaal te zien in het Sportpaleis in Antwerpen en evenzoveel keer in de Ziggo Dome in Amsterdam.
   Zij kreeg onlangs te maken met ernstige en aanhoudende spierkrampen die haar verhinderen op te treden. Hoewel haar medisch team haar nog steeds behandelt, duurt het herstel langer dan ze had gehoopt. “Het gaat een beetje beter met me…maar ik heb nog steeds wat spasmen”, stelt de zangeres. “Ik moet in topvorm zijn als ik op het podium sta. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten, maar ik ben er gewoon nog niet…”.

   Concertpromotor Green House Talent laat weten dat de kaarten voor de verzette shows geldig blijven voor de nieuwe data.

   Bron: RTL Nieuws 29 april 2022 14:23

   meer dan een maand geleden
   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    Aanvulling.

    Onlineticketshop is een wederverkoper.
    In de algemene voorwaarden vindt u dit;

    Afgelaste of verschoven evenementen
    a. Onlineticketshop laat de koper tijdig weten of het evenement is afgelast of uitgesteld en verstrekt (voor zover bekend) tegelijkertijd de nieuwe datum, tijd en locatie van het uitgestelde evenement. Onlineticketshop adviseert de koper ook zelf na te gaan of het evenement is uitgesteld of afgelast en of er al een nieuwe datum is bepaald.
    b. Indien er nieuwe tickets voor een uitgesteld evenement worden verstrekt zullen er geen extra kosten bij de koper in rekening worden gebracht.
    c. Indien evenementen worden afgelast of uitgesteld als gevolg van overmacht (zoals, maar niet beperkt tot uitzonderlijke weersomstandigheden, natuurrampen, epi- of pandemieën en/of op last van overheidsingrijpen) is de koper gerechtigd tot ontbinding van de koopovereenkomst en tot restitutie van de door hem/haar betaalde koopsom inclusief afleverkosten. Onlineticketshop zal in dat geval proberen om de koper ertoe te bewegen in plaats van de koopsom inclusief afleverkosten een voucher of waardebon met dezelfde waarde te aanvaarden. De koper hoeft dit alternatief evenwel niet te aanvaarden.
    d. De koper wordt vriendelijk verzocht bij de eventuele ontbinding van de koopovereenkomst rekening te houden met de (on)mogelijkheid voor Onlineticketshop om de betreffende kaarten nog te kunnen doorverkopen.
    e. Onlineticketshop is bij afgelasting of uitstel van het evenement niet aansprakelijk voor gevolgschade bestaande uit eventueel door koper te maken kosten (bestaande uit bijvoorbeeld kosten vlieg-/treintickets en/of hotelovernachtingen).

    Ergo:
    U kunt de koop ontbinden indien er sprake is van overmacht.
    Onlineticketshop kan u een voucher of waardebon aanbieden, hetgeen u niet hoeft te aanvaarden.

    De gezondheidsproblemen zouden als overmacht kunnen worden aanvaard omdat de artiest ‘menselijk noch fysiek’ niet in staat is om haar verbintenissen na te komen.

    Succes.

    meer dan een maand geleden
  • Trum
   meer dan een maand geleden

   VOLGENS MIJ IS HET GEHEEL ONBELANGRIJK OM UW ADRES EN E-MAIL ADRES TE VERMELDEN.
   ZIJN HIER GEEN MODERATORS DIE ZOIETS PER DIRECT VERWIJDEREN OM DE MENSEN TE BESCHERMEN?

   meer dan een maand geleden
   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    Heb het al 4 dagen geleden doorgegeven i.v.m, privacy en -veiligheid van topicstarter.
    Maarreh (=off topic): is het nodig om uw reactie in CapLocks te effectueren?

    meer dan een maand geleden