Registeren Inloggen
Eus17
Eus17
meer dan een maand geleden

Cor & Don voucher

meer dan een maand geleden

Volgens de EU regels, zou je i.p.v. een Voucher van de reisorganisatie je geld kunnen terugkrijgen, in de praktijk wil de reisorganisatie Cor en Don, daar niets van weten. Ze houden hun “poot” stijf en verwijzen naar hun eigen artikel. Ik heb tot 2x toe getracht mijn geld terug te krijgen en aangegeven dat ik werkloos (aantoonbaar) ben geraakt en dus mijn geld hard nodig heb. Hoe krijg ik mijn geld terug, i.p.v. een Voucher? En waarom staat de regering niet achter ons?

  • l Snel
   meer dan een maand geleden

   Sunweb doet hetzelfde en dwingen je op zeer onvriendelijke toon een Voucher te accepteren, of 18maanden wachten op je geld. Je moet de Voucher accepteren en pas na 6 maanden kan je een aanvraag doen op geld terug. Ik vindt het ook een bizarre situatie dat de klant bank van lening moet spelen voor grote bedrijven.

   meer dan een maand geleden
  • SamFokker
   meer dan een maand geleden

   Ook wij hebben te maken met Cor en Don!!!!. Meerdere malen met KLEM verzocht om de (zonder overleg met betrokkenen)uitgegeven Voucher te verzilveren. Halsstarrige weigering van Cor en Don. Er wordt geroepen dat er internationaal afspraken zijn gemaakt waaraan men zich houdt. Na 17 oktober 2020, een half jaar na uitgifte van de Voucher, gaan Cor en Don kijken of er uitbetaald kan gaan worden en binnen welke termijn. Lijkt ons wel wat arrogant na eerdere duidelijke uitspraken over het binnen redelijke termijn uitbetalen van de vouchers!

   meer dan een maand geleden