RegisterenInloggen
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
30 dagen geleden

Coronaschending door Koningshuis en door multiculturele samenleving moet stoppen!

30 dagen geleden

Het koningshuis gaf vandaag echt niet het goede voorbeeld en moeten dus door het stof, logisch lijkt mij. Ook al was het een privefoto voor het album, toch moet je je ook als koningsechtpaar aan de regels houden, al was het alleen maar om de voorbeeldfunctie.
Nu ik het toch over de coronamaatregelen heb, even het volgende feit:
Veel besmettingen van de laatste dagen zijn ontstaan in de thuissituatie en dan met name bij het offerfeest. Massaal werd er geen rekening gehouden door onze islamitische medeburgers met de vastgestelde coronaregels.
Ja men houd nu eenmaal in die cultuur van handenschudden en beetpakken, ja godver…….. excusez le mot, daar houden wij in onze Westerse cultuur ook van, maar dat is nog geen reden om dan maling te hebben aan de regels.
Rutte maakte zich zogenaamd ook weer eens kwaad over het lastig vallen van BOA´s en hulpverleners en zijn eigen collega´s bij o.a. het CDA.( Omtzigt)
Ja en die drillrappers en steekpartijen konden ook niet langer zo doorgaan
De zogenaamde onafhankelijke NPO omroep(ontvangen circa 2,5 miljoen per dag van ons de belastingbetaler)deed daar nog een schepje bovenop, door te zeggen dat deze jongeren zich verveelden tijdens de warme dagen en dat de multiculturele samenleving een verrijking was voor Nederland. nou dat moet je dan eens in Scheveningen en Utrecht gaan vragen of zij die ´jongeren´´ ook een verrijking vinden. De onderwerpen, gasten, keuzes en interviews vallen bij de NPO altijd opmerkelijk uit in het voordeel van de zittende elitaire partijen en nooit eens in het voordeel van de oppositie en als die al nieuws hebben dan worden zij vaak genegeerd en verdraaid.
Waarom zegt Rutte 3 niet gewoon dat onze multiculturele samenleving mislukt is, in plaats van te schelden dat: ´´je met je poten van onze politici af moet blijven´´ en over de dodelijke steekpartijen in Rotterdam en Amsterdam dat dat tuig moet stoppen. het is gewoon gigantisch mislukt het is geen verrijking maar een verarming! Wees toch eens eerlijk Rutte en verdoezel deze feiten niet, ook niet nu er weer verkiezingen aan zitten te komen.
Deze multiculturele samenleving maakt Nederland juist kapot en het helpt niet echt om deze gevolgen van een jarenlange falend immigratie- en inburgeringsbeleid te verdoezelen omdat er nu eenmaal in maart gestemd gaat worden.
Ik moet oppassen met wat ik zeg want voor je het weet zit je aan een rechtbankproces van 6 jaar vast.
Kijk eens naar Wilders bijvoorbeeld alleen om het feit dat hij ook heeft aangegeven dat onze multiculturele samenleving hopeloos is mislukt en dat onze Marokkaanse medeburgers nu eenmaal volgens betrouwbare statistieken de verkeerde lijstjes aanvoeren. Oh ja hij vergat te zeggen dat we minder criminelen Marokkanen willen in NL dat was hem even ontschoten in het heetst van de strijd.(uitspraak minder-minder- op 4 september) net als Willem Alexander in het heetst van die privefoto vergat zijn mondkapje om te doen en met Maxima die anderhalve meter aan te houden. Ja ja ook de rijken heb het moeilijk in deze coronatijd…….

Met strijdbare groet,
Bezorgde Nederlander

  • Dwarsligger
   30 dagen geleden

   Nou Bezorgde Nederlander,
   Je bent wel erg boos op deze maatschappij en een echte haatzaaier. Je zit jouw ongenoegen (werkloosheid, armoede, gezondheid?) af te reageren op WimLex, Maxima, Rutte, de NPO het offerfeest en de Marokkanen. Is het leven zo zwaar? Maar de eerst twee hebben hun excuus al gemaakt: https://nos.nl/artikel/2345232-koning-over-foto-hadden-coronaregels-moeten-naleven.html

   Veel wijsheid toegewenst!

   30 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Bezorgde Nederlander
    29 dagen geleden

    Nou nou beste Dwarsligger,
    Je kan en mag best zeggen dat ik boos ben op onze maatschappij, maar ik wil dat boos zijn toch ergens een beetje nuanceren. We leven gelukkig in een democratisch land en dus mag je van mij een andere mening erop nahouden en andere standpunten hebben.
    Iedereen heeft nu eenmaal andere perspectieven, inzichten en meningen.
    Kijk maar eens naar de hele discussie over het gebruik van het mondkapje nu en het RIVM en de protestgroep De Viruswaarheid, die ook een podium krijgen omdat we naast onze democratie ook nog vrijheid van meningsuiting hebben.
    Je mag van mij zeggen dat ik bevooroordeeld ben wat betreft bijvoorbeeld het Koningshuis en het Kabinet Rutte3, maar om mij een echte haatzaaier te noemen is een totaal ongefundeerde opmerking van u kant en daarom totaal misplaatst. Ik noem alleen feiten. Is er soms geen armoede en kloof in NL. Is de gezondheid zo goed dan momenteel in Nederland? Is het normaal dan dat onze hulpverleners in elkaar geslagen worden? Is het normaal dat zoals MARIJ zegt, dat het RIVM niet eerlijk in het begin van de pandemie is geweest en nog steeds de boel voor de gek houden?
    Feiten zijn er om benoemd te worden en dat blijf ik doen als ´´Bezorgde Nederlander´´.
    Ik wil hier dan ook geen excuses gaan maken, dat laat ik liever over aan de bobo´s in Nederland die daar zo langzamerhand een soort van eigen cultuur van hebben gemaakt. Lekker makkelijk toch.

    29 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Marij
   30 dagen geleden

   Ja dus even excuus maken en dan is het allemaal weer vergeten en vergeven lekker makkelijk.Daar schieten de nabestaanden van de overleden cliënten en hun verzorgers doordat zij onbeschermd moesten werken niets mee op.
   Die moeten verder leven met het feit dat hun dood voorkomen had kunnen worden als de regering en het RIVM eerlijk waren geweest.
   Dan had mijn collega van 42 die man en kinderen achterlaat een keuze gehad of ze wel of niet wilde gaan werken.
   Ik zou Rutte en de Jong en het RIVM aanklagen en schadeloos gesteld willen worden

   30 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Dagmar27
   30 dagen geleden

   Huldig het principe;
   Stay safe, keep your distance and use your mind; let’s beat Covid-19 together!!
   (Blijf veilig, blijf op afstand en gebruik je verstand; laten we samen Covid-19 verslaan !!)
   En wel IEDEREEN; rijk en arm, jong en oud, gezond en ziek, hoogopgeleid en laagopgeleid, ongeacht kleur/afkomst/religie/culturele waarden.
   Gewoon:ALLEMAAL!

   30 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   27 dagen geleden

   Over bobo´s gesproken nu Grapperhaus weer die het niet zo nauw nam tijdens zijn huwelijk met de verplichte anderhalve meter. Even excuses maken en weer doorgaan.
   Lekker makkelijk.

   27 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Dagmar27
    27 dagen geleden

    Het grossiert kennelijk in “beetje dom”.
    Wim-lex, Maxi, Ferd……who’s next????
    Stay safe, keep your distance and use your mind; let’s beat Covid-19 together!!

    27 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Dagmar27
    21 dagen geleden

    Op 1 september is aan het licht gekomen dat Ferd niet alleen “eenbeetje dom” is geweest maar het Nederlandse volk keihard heeft voorgelogen.
    De foto’s in de media van zijn bruiloft liegen niet.
    Jammer Ferd: al was je leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalde je leugen snel (binnen 1 week).
    Ook voor “hooggeplaatste” en “bekende” Nederlanders geldt:
    Stay safe, keep your distance and use your mind; let’s beat Covid-19 together!!

    21 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   26 dagen geleden

   Dwarsligger geeft op meerdere onderwerpen ongefundeerd commentaar alsof Nederland BV zo’n enorm paradijs is , en als je vind van niet dan wordt je door hem als haatzaaier uit gemaakt . Bezorgde Nederlander heeft 100% gelijk zijn inderdaad de eerlijke feiten hoe je het wend of keert . Zou er zelfs nog wat aan toe willen voegen namelijk de Euro . We zijn als burgers hier ingerommeld zonder dat we konden kiezen nou en dat hebben we onderhand geweten , dit land verkeert in grote armoede en dat neem ik het kabinet uitermate kwalijk . Zo’n rozengeur is het totaal niet met BV Nederland .

   26 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   25 dagen geleden

   De Euro is ons inderdaad door de strot geduwd. Deze waardeloze en nutteloze munt kost ons miljarden en dit wordt alsmaar erger. De economieën in de Zuid Europese landen zijn er aan kapot gegaan en dat mogen wij straks als ´´braafste jongetje van de klas´´ gaan ophoesten. Door deze Euro hebben wij een ongecontroleerde immigratie en daardoor weer meer kans op terroristische aanslagen.
   Wij moeten naar een referendum over deze Euro ( bedankt nog minister Ollegren van D66 voor het afschaffen van de referenda ) en daarna uit de Europese Unie.
   Dit kan eenvoudig door met elkaar tot Europese verbanden en harde afspraken te komen.

   By the way, waarom geloof ik het niet dat Grapperhaus 2 boetes symbolisch heeft overgemaakt…….
   Aftreden zou beter geweest zijn, want hij is absoluut niet meer geloofwaardig.
   Nu lees ik ook net weer dat de NPO er 17 miljoen bij krijgt van dit vreselijke kabinet omdat het belangrijk is dat er onafhankelijke en goede informatie verstrekt is tijdens de coronapandemie en zij het ook moeilijk hebben in deze tijd.
   Weet u het nog , zij kregen al 2,5 miljoen euro per dag van ons.
   Die het echt hard nodig hebben die krijgen het niet.

   25 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Marij
   25 dagen geleden

   Krijgt de NPO er geld bij, waarvoor, hebben zij enig risico gelopen vanachter hun spat schermen .zijn zij ooit kritisch geweest,zij hebben alleen bijdragen aan de grote onzekerheid , paniek gezaaid in plaats van b,v spotjes hoe je mondkapjes moet gebruiken, helpen in de wirwar van RIVM richtlijnen enz.
   Waar betalen wij eigenlijk voor , steeds meer mensen gaan naar Netflix omdat er alleen maar herhalingen op tv zijn .
   Of betalen wij zodat de NPO om door de gaan met ons hun politieke voorkeur te blijven opdringen .Betalen wij voor al die NPO1 presentatoren hoeveel verdienen die wel niet openheid graag het is ons geld waar wij niets over te zeggen hebben.
   M.i mag u stoppen met dit progamma. Jinek trouwens ook , met steeds dezelfde gasten met allemaal dezelfde politiek correcte mening

   25 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   24 dagen geleden

   Openheid schrijft u , nou geloof dat maar niet , en zeker niet onder dit kabinet . Ik heb geen zin in voor gekauwde leugens en bedrog die verspreid word via de NPO . Het journaal om 20 uur zit bomvol voor gekauwde flauwekul verhalen daar ga ik me goeie tijd niet aan spenderen , vanaf maart iedere keer weer corona en nog eens een keer corona alsof er niets anders is te vertellen . Kabinet zit vol met leugens zowel Rutte alsook de Jong niets voor niets noemen ze Rutte op alternatieve website`s Pinokkio , er word zelfs een lijst bij gehouden van alle leugens die die man heeft vertelt de afgelopen jaren . Maar ja zo lang als dat iedereen alles voor zoete koek slikt blijven we met heel hoge eigen bijdrage voor de zorg zitten en woningnood en armoede en betalen we ieder jaar een fortuin aan de EU .

   24 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   23 dagen geleden

   Rutte vind dat Grappenhaus lees: grappenmaker wel nog geloofwaardig is omdat hij toe heeft gegeven dat er op zijn bruiloft fouten zijn gemaakt.
   Dat is weer een mooi voorbeeld van de arrogantie van de macht in Nederland.
   Regeren is vooruitzien luidt de gevleugelde uitspraak van een beroemde Franse politicus.
   Nou elke dag dat er over de coronaregels geregeerd wordt betekent dat hier in Nederland achter de feiten aanlopen.
   Het niet daadkrachtig optreden van dit Kabinet kan ook leiden tot een voedingsbodem voor extreem rechts, kijk maar eens dit weekend naar Berlijn waar de Rijkstag bestormd werd en dit dus een gevaarlijke aanval was op de democratie.

   23 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   22 dagen geleden

   Ze houden angstvallig elkaar in de regering het hand boven het hoofd wat er ook gebeurd en feitenlijk had ik dat ook wel verwacht hoor , dit is wat ze doen . Eerlijk en oprecht is verleden tijd , maar ik denk wel dat de meeste mensen die spelletjes allang doorzien hebben . De VVD heeft zoveel foute en verkeerde dingen gedaan en leugens vertelt dat ik niet hoop dat ze nog in de nieuwe verkiezingen terug komen , er zijn andere partijen die onze steun verdienen en potentieel hebben voor een beter en rechtvaardiger Nederland .

   22 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   21 dagen geleden

   We hebben natuurlijk Balkenende gehad van het CDA die verkondigde steeds maar weer opnieuw het soemsje na het zuur komt het zoet weet je nog , Balkenende was vertrokken voordat we er iets van gemerkt hebben . Daarna kwam de partij waar de leugen regeerd de befaamde VVD de consument zou met de Euro er flink van profiteren , Nou we weten inmiddels de de Euro niets meer is , dan een vod . Weg uit die EU en Nederlands geld weer invoeren , we moeten als volk zelf weer onze zaakjes regelen . Dus stem met verstand over een half jaar , want Rutte heeft afgedaan . Er zijn partijen die er voor het volk zijn , mensen zoals iedereen die wel respekt hebben naar de gewone Nederlander .

   21 dagen geleden

   Geef een reactie