RegisterenInloggen
keeszz
keeszz
meer dan een maand geleden

creditcard

meer dan een maand geleden

Mijn vraag is waarom ik niet kan overstappen naar een andere aanbieder van een creditcard die goedkoper is als die ik nu heb.Ik betaal nu veel meer aan een kaart jaarbijdrage als ik naar de anwb wil die ook creditcards verstrekt.Ik heb al jaren een card en nu heb ik de weg gevolgd die nodig is en wordt er gezegd dat mijn inkomen te laag is en ik niet in aanmerking kom voor een card.Het is toch raar dat ik goedkoper uit wil zijn maar niet over kan stappen.Toen ik jaren geleden een card aan heb gevraagd was ik in loondienst maar nu heb ik een uitkering maar heb wel al die jaren mijn card kunnen behouden.Er wordt niet gekeken naar hoe lang ik al een card heb maar alleen maar naar de nieuwe aanvraag waarin mijn inkomen te laag is.Dus je wordt tegengehouden als je een andere card wilt die goedkoper is aan de jaarbijdrage.Ik vind dit een raar systeem.Kan dit zomaar?BVD

  • SuperBitch
   meer dan een maand geleden

   Ja, dat kán en mág.
   U zegt nl.uw oude creditcard (niet van ANWB) op en vraagt een nieuwe creditcard (van ANWB wsch met ledenvoordeel aan).
   Uw inkomen wordt op het moment van aanvraag getoetst (o.m. inkomen, BKR-status, leeftijd): zowel bij aanvraag van uw ‘oude’ als uw ‘nieuwe/ANWB’ creditcard.
   Wellicht is een ‘prepaid’creditcard een oplossing voor u.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Uiteraard kunt u uw creditcard opzeggen om daarna met een andere aanbieder in zee te gaan die goedkoper is . Je moet eerst even controleren tot wanneer je creditcard geldig is en voor hoelang je betaald hebt vanaf die datum gelijk opzeggen . Dan kunt u daarna met een andere goedkopere aanbieder in zee gaan . Uiteraard checken ze bij iedere aanbieder of je creditwaardig bent . Credit cards is een dure hobby en hoe meer concurentie die maatschappijen krijgen des te beter .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   N26 Mastercard Meest gekozen
   7,9 op basis van 358 reviews

   N26 Mastercard
   Vergelijk details
   Bestedingslimiet
   prepaid

   Aankoopverzekering
   n.v.t.

   Geen inkomenseis
   Gratis Mastercard én bankrekening
   200.000 Nederlanders gingen u voor
   Jaarlijkse bijdrage

   € 0
   Gratis virtuele cardBekijk creditcard

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie