RegisterenInloggen
eigenwijz
eigenwijz
meer dan een maand geleden

deGiro

meer dan een maand geleden

OOK een eindeloos probleem met het openen van een account bij deGiro (omdat dochter FlatexNL stopt)? Een tsunami aan telkens nieuwe (terugkomende) vragen / rare eisen. Wat wil deGiro met die onnodige gegevens zoals een levende selfie vanuit alle hoeken, etc.? Gezeur om de rekening maar niet te openen, why??

  • Max Pay
   meer dan een maand geleden

   Hallo Eigenwijz. Ik wist niet dat “de Giro” nog bestond. Ik moest even kijken wat die Flatex NL nu was en het blijkt een Duitse aandelen handelaar te zijn (“brooker¨) en niet een bancaire dienst tenminste…. Ze doen iets met “flex krediet” dus wellicht is het wel een “soort bank”. De webshopchecker geeft een 3 (uit 10) en dat is niet best…. Daarnaast vraag ik mij ook af of de dienst waar u zich voor probeert aan te melden (de Giro) niet handelt in strijd met de privacy wetgeving? “Levende selfie’s vanuit alle hoeken” kan eigenlijk maar 1 doel hebben namelijk “gezichtsherkenning” en daar vinden we (nog), anders dan in China iets van in Nederland? Ik zou daar persoonlijk heel ver van weg blijven.

   Misschien is het beste advies om een andere (dan de Giro) aandelen-brooker te kiezen. Vrijwel elke bekendere bank levert deze diensten. Succes

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie