RegisterenInloggen
Ml53
Ml53
7 dagen geleden

Dinner cadeau kaart

7 dagen geleden

Ik heb op mijn pensioendatum. 2 oktober 2019 een dinner cadeaukaart gekregen van mijn werkgever. Mede door de Corona situatie zijn wij pas eind september in de gelegenheid geweest om de kaart te gebruiken. er vanuitgaande dat hij een jaar geldig was.
Tot onze verbazing hoorde we bij het afrekenen dat de kaart niet meer geldig was. Ik ging ervan uit dat er nog 105,00 euro op stond. Ik heb daarop een mail aan diner cadeau gestuurd waarop ik een bericht kreeg dat ik een voucher kon downloaden waarmee ik 25 % korting kreeg bij een aangesloten Restaurant. Na 10 dagen heb ik opnieuw een mail proberen te sturen maar die kunnen worden afgeleverd. Telefonisch is er door drukte geen contact mogelijk.
Op deze wijze verrijkt dinner cadeau zich wel erg makkelijk en door de corona situatie zal dat dus wel bij meer mensen aan de hand zijn.
Zijn er wellicht meer klachten bij u bekend en wat zou ik nu nog kunnen doen?
Grt,
Mark Laudy

  • Dagmar27
   7 dagen geleden

   Beste Mark,

   Vreemd.
   Diner cadeau geeft nl.een heel andere handelswijze weer.
   Geldigheid:
   Home/Top 3 vragen/Hoe lang is het saldo van mijn cadeaukaart geldig?
   1 jaar na datum uitgifte.
   Verlopen i.c.m. Corona-periode:
   Home / COVID-19 / Corona / Mijn Diner Cadeau is verlopen gedurende de sluiting van alle horeca, wat nu?
   Verlengopties situatie tot 1 augustus resp.na 1 augustus.
   U krijgt alleen een “compensatie”:
   Home/Top 3 vragen/Mijn cadeaukaart is verlopen. Wat nu?
   Quote:
   Het saldo van uw Diner Cadeau is één jaar geldig vanaf het moment van activatie. Een Diner Cadeau waarvan de geldigheid conform de algemene voorwaarden is verlopen kan niet opnieuw worden geactiveerd.
   Om u tegemoet te komen bieden wij u in dit geval een Dinerkortingskaart aan ter waarde van €34,95. Op vertoon van deze kaart kunt u bij bijna 800 restaurants een korting van 25% genieten. Van deze kaart kan gedurende een jaar onbeperkt gebruik worden gemaakt. U kunt de Dinerkortingskaart aanvragen door ons een e-mail te sturen via info@diner-cadeau.nl. Vermeld hierbij altijd het kaartnummer van uw verlopen dinerbon.

   Diner Cadeau heeft bar slechte reviews (i.i.g. sinds Corona) op o.m. Trustpilot en Klachtenkompas.

   U kunt er natuurlijk een ‘aangetekend schrijven’ (kosten ca.€ 9,00) aan wagen.
   Dit is het adres:
   Vestigingsadres Premium Cards BV
   Asterweg 20B2
   1031HN Amsterdam

   Ik begrijp dat u boos bent (en terecht, zou ik ook zijn) maar gezien de teneur van de reviews ben ik bang dat Diner Cadeau niet echt klantvriendelijk en/of klantgericht zal handelen.

   Het is aan u of u uw energie (en geld) aan zo’n bedrijf wilt besteden of uw verlies nemen en uw tijd besteden aan de ‘geneugten des levens’.

   7 dagen geleden

   Geef een reactie