RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Iommi 6 dagen, 13 uur geleden.

Iommi
Iommi
14 dagen geleden

Doornbosscooters.nl

14 dagen geleden

Ik kocht er een hel leuke scooter. Deze werd afgeleverd met vrijwel lege banden, Een reeks moeren bleken los te zitten waarvan zelfs het stuur. Tijdens de derde rit kon ik ternauwernood een val voorkomen. Slecht begin dus.

Na een paar maanden liep de band leeg tijdens een controle van de bandendruk. Het is toen netjes verholpen. Tijdje erna gebeurde het nogmaals. En toen begon de ellende.

Telefoon wordt niet opgenomen, berichten worden niet beantwoord. Na stug volhouden eindelijk de eigenaar aan de lijn. Heel vriendelijk werd mij verteld dat het ws. een fabricagefout zal zijn want er waren meer klachten.
Hij zou de volgende werkdag terugbellen om af te spreken dat hij de band zou vernieuwen. Na een week stilte zelf maar weer een boodschap inspreken want opnemen doen ze dan niet. Nog een week later een berichtje gestuurd met het verzoek te reageren. Het bleef andermaal stil.
Vele telefoontjes later eindelijk weer contact, zijn vrouw ditmaal.

Het was ineens geen garantie meer en er werd me een torenhoge rekening gepresenteerd als ‘ keurige oplossing’.
Per mail liet ik nogmaals weten hier niet mee akkoord te gaan. Ik heb hen gewezen op de wettelijke garantievoorwaarden. Dat betekent in mijn geval dat binnen 6 maanden na aankoop de bewijslast niet bij mij ligt en zij verplicht zijn om het kosteloos te herstellen.
Vanaf dat moment werd men zeer onvriendelijk. Uiteindelijk volgde een bombardement van intimiderende berichten en bedreigingen op mijn telefoon. Nadat ik meende voldoende bewijzen te hebben zijn hun telefoonnummers geblokkeerd.

Zaterdag 1 februari gingen ze helemaal door het lint. Doornbos had de politie gebeld om hen te vertellen dat ze mij die dag helemaal in elkaar kwamen beuken. Dit kwam de politie mij mededelen tot hun eigen verbazing.
Zoals vaker het geval is kwam Doornbos deze afspraak wederom niet na. Blijkbaar toch geen zin om in de cel te belanden.
Doornbos krijgt nu dus een proces t.a.v. het niet nakomen van de garantievoorwaarden en de zware dreigementen.
Omdat het al een tijd loopt en zij dus blijven weigeren wordt hen nu verplicht om de scooter terug te nemen.

Ik wil hiermee iedereen goed waarschuwen voor dit bedrijf. Na aankoop zijn ze met vragen of problemen vrijwel onbereikbaar en hoe dat kan aflopen heeft u kunnen lezen. Ze verschuilen zich hardnekkig onder schimmige garantievoorwaarden die ze regelmatig zelf aanpassen. Dat die in elkaar geknutselde voorwaarden onder de rechtmatige staan lappen ze aan de laars. Ze blijven hardnekkig roepen dat ik een grote leugenaar ben maar als ze dat vinden moeten ze vooral aangifte gaan doen. Ik heb alle bewijzen in huis en zij hebben zichzelf op de radar gezet van de politie .
Door hun a-sociale en lompe actie is die bedreiging een extra groot stuk bewijs. Het zou mij niet verbazen dat er meer is geregistreerd.

 • Iommi
  7 dagen geleden

  Er is aangifte gedaan bij de politie. Aangifte van zeer ernstige bedreiging van Doornbosscooters.nl.
  De politie had dit nog nooit meegemaakt. De registratie van de politie zelf en de vele berichten die op mijn telefoon staan bevatten een karrenvracht aan bewijzen. Ik ben zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen.

  7 dagen geleden

  Geef een reactie