RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 6 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Tokki 2 weken, 5 dagen geleden.

de Willigen
de Willigen
23 dagen geleden

dreiging pensioen kortingen

23 dagen geleden

Hierbij wil mijn stem laten horen voor wat de gepensioneerden staat te wachten met eventuele kortingen als gevolg van de “REKENRENTE” te smerig voor worden

 • Pauwels
  22 dagen geleden

  Treurig dat de pensioenen worden gekort, In uw uitzending wordt wel door die vrouw genoemd, dat de AOW omhoog gaat, maar dat schiet niet op, als de pensioenen worden verlaagd. Dan zijn we weer terug bij af.
  Heb ik daarvoor meer dan 40 jr . pensioen betaald. En er wordt ook niet genoemd, dat in de jaren 60 de overheid miljoenen uit de kas van het ABP heeft gehaald.

  22 dagen geleden

  Geef een reactie

  • Tokki
   20 dagen geleden

   Het is te gek voor woorden dat den haag beslist hoe de pensioenfondsen met onze centen om moeten gaan. De fondsen roepen dat er geld in overvloed is om ook de jongeren van nu een fatsoenlijk pensioen te geven. Wie moeten wij nog geloven??
   Vele jaren geleden stond er een volle bladzijde in de krant over de miljarden die den haag van de fondsen heeft geleend en waarvan ze zeggen het niet terug te kunnen betalen. Bij mijn weten werd er toen zelfs geschreven over een bedrag van 50 miljard. Logisch denk je dan nu wordt het oorlog over dat geld maar gek genoeg hoorde je er toen niks meer over hoe kan dat vraag je je dan af. mogen de kranten er niet meer over schrijven dit is toch pure diefstal van onze centen. Den haag blijft maar roepen Nederland het beste jongetje uit de klas maar wie geloofd dat nu nog.
   Noem nu eens iets op wat heel goed gaat hier, volgens mij maar 1 ding het geld wat naar de grote jongens en aandeelhouders gaat.
   Nou wat er niet goed gaat lees je dagelijks in de krant te veel om op te noemen. Als er iets geregeld moet worden voor verbetering voor de gewone Nederlander dan gaat dat jaren duren maar als wij meer moeten gaan betalen dan is dat zo geregeld bv de BTW omhoog zo voor elkaar. Er is al zoveel beloofd meneer Rutte maar niemand merkt daar iets van het is allemaal gebakken lucht. Ga maar lekker investeren maar dan wel in zorg, onderwijs, politie en nog veel meer.
   Koop maar van die dure vliegtuigen en boten om voor Amerika te laten werken. Nog een paar jaar Rutten en half Nederland zit in de schuldsanering en wie moet dat dan weer oplossen De Nederlander toch. Hoe lang duurt het nog opdat al deze mensen in den haag komen protesteren.

   20 dagen geleden

   Geef een reactie

 • Otto de Wildt
  22 dagen geleden

  Uw uitzending van afgelopen vrijdag gezien. Een mijnheer vertelde dat hij 6 jaar met pensioen was en zijn pensioen nog nooit verhoogd was.
  Er bestaan betere voorbeelden. 15 jaar geen verhoging: 1e 5 jaar VUT en vervolgens 10 jaar pensioen en nog NOOIT geïndexeerd. Hoe vind u deze?

  22 dagen geleden

  Geef een reactie

 • Kant
  21 dagen geleden

  Bizar met al die miljarden in kas. Ben al meer dan 12 jaar met pensioen en heb er geen cent meer bijgekregen vanaf 2008. Je heb inderdaad niet al de jaren gewerkt om nu elke cent om te moeten draaien.

  21 dagen geleden

  Geef een reactie

 • royaal
  20 dagen geleden

  het is mij niet geheel duidelijk of dit ook van invloed is op gepensioneerden die hun pensioen uitbetaald krijgen via een verzekerings maatschappij. zoals ASR.

  20 dagen geleden

  Geef een reactie

 • Tokki
  20 dagen geleden

  Ben al acht jaar met pensioen en iedereen roept we zijn nog niets geindexeerd maar vergeten er wel bij te zeggen dat belasting op het pensioen in tussen al wel flink is verhoogt en gekort.
  En dan proberen ze ook nog de jongeren tegen de ouderen wijs te maken dat het aan ons ouderen ligt dat er voor hun dadelijk de pot leeg is. Ziekmakend toch.

  20 dagen geleden

  Geef een reactie