RegisterenInloggen
Gerard67
Gerard67
meer dan een maand geleden

Een hoop ongelukken te voorkomen

meer dan een maand geleden

Zoals vandaag weer eens te zien , zijn een hoop van dit soort tragische ongelukken te voorkomen .
Vooral op provinciale wegen staan vlak naast de weg rijen bomen , lopen slooten en bossages cq struiken , gewoon onwenselijk . Hoeveel weggebruikers zijn er al niet tegen een boom geknald of verdronken in een sloot ernaast en zoals nu door bosjes heen gereden en op de kop beland in een voertuig en zodoende niet ontdekt zijn . Triest dat zoiets niet veranderd word .

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Veranderd wordt? Onverantwoordelijk weggedrag kan alleen worden veranderd met autorijders die weten wat ze doen. Bomen en struiken en sloten hebben helemaal niks te maken met slechte bestuurders. Het enige dat helpt is: Ga fietsen.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Antoinette1952
   meer dan een maand geleden

   Een hoop ongelukken zouden kunnen voorkomen worden als we ons allemaal aan de verkeersregels zouden houden. Daar hebben heggen, bomen etc. weinig mee te maken. Binnenkort komen vast op de auto’s geen richtingaanwijzers meer want die worden toch niet meer gebruikt 😒, snelheid…, bellen op de fiets..noem het maar op. Velen hebben een e-bike en rijden daar vreselijk hard mee. Ze zetten wel in de winter een wollen mutsje op en zomers een zonnehoedje maar een helm op de e-bike, nee, hoor dat doen we niet! Helaas heb ik gezien hoe iemand er uitziet als hij 8 meter over het asfalt schuift… als het bloedheet is en dus zomerse kleding! Daar wordt je niet blij van.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie