RegisterenInloggen
Henk Nobel
Henk Nobel
meer dan een maand geleden

Elektrisch koken

meer dan een maand geleden

Bij mijn verhuizing naar een appartement (Bos en Vaartlaan in Amstelveen) wilde ik, zoals dat overal wordt gepropageerd, elektrisch gaan koken op een inductiekookplaat. Daar bleek krachtstroom voor nodig, waarvoor een zgn. verzwaring van mijn stroomaansluiting nodig was. Binnen het flatgebouw kon dat makkelijk geregeld worden, maar de toevoer vanuit de straat was te licht, die ene gebruiker kon er niet meer bij. Liander moest eerst de kabel in de straat verzwaren, daar moest ik op wachten.
Mijn aanvraag bij Liander dateert van april 2018, dat is dus al ruim anderhalf jaar geleden, maar er is nog steeds niets gebeurd. Bij de vele telefoontjes die ik er al aan heb gewaagd, word ik telkens zeer vriendelijk en met veel begrip voor de situatie geantwoord, maar men verwijst steevast naar de uitvoerder, ene meneer De Groot en naar aannemer Van Baarsen, van beiden geeft men met genoegen het mobiele nummer. Maar, wat je ook probeert, je krijgt alleen hun voicemail; ZIJ BELLEN NOOIT TERUG, ik zit dus nog steeds met een kookplaat waarop ik maar één pit, misschien anderhalf, mag gebruiken, zet ik er meer aan dan slaan de stoppen door.
Je vraagt je af hoe lang dit nog moet duren, voor de Formule 1 aansluiting in Zandvoort legt men blijkbaar veel liever een kabel aan…..
Met vriendelijke groet,
Henk Nobel.