RegisterenInloggen
Henk Terpstra
Henk Terpstra
27 dagen geleden

Elektrische auto

27 dagen geleden

Waarom verteld u niet gewoon, dat een elektrische auto voor 98 % of meer op fossiele brandstof rijd. Elektrische stroom wordt opgewekt door Biomassa – ; bruinkool- veelal verouderde kolen – en gas centrales. Het rendement van de kleinste elektrische auto is 30 tot 40% lager dan mijn schone 82 kW diesel. En geen afval batterijen en een langere levensduur. Heb ik gerekend op basis van thuis laden. 23 ct per kWh. Langs de snelweg is het tot drie maal duurder. Die el. auto rijdt op subsidie en is vervuilender dan een dieseltje. Het fijnstof wordt opgevangen. Van snel optrekkende el auto vliegt het fijnstof alle kanten op van de drie maal zo snel slijtende banden. Groet, Henk Terpstra.

  • Gerard67
   26 dagen geleden

   Er zijn nog steeds mafkezen die geloven/denken dat alles electrisch het ei van columbus is .
   Niets is minder waar namelijk maar daar komt men na plus minus een aantal jaren vanzelf wel achter .

   26 dagen geleden

   Geef een reactie

  • SuperBitch
   26 dagen geleden

   Meneer Terpstra,
   Ik begrijp uw “frustratie”.
   Alles wat u schrijft is 100% waar.
   Maar u weet (en ik ook) dat alle “klimaatmaatregelen” t.g.v. de klimaathysterie u en mij coûte que coûte door de strot worden geduwd.
   T.l.v. van uw en mijn portemonnee, dat dan ook nog.

   26 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   24 dagen geleden

   Klopt . Voor de klimaat wappies is de vele water overlast zoals in Belgie en Nederland een mooi aangrijpings punt om te roepen zelfs te gillen van zie je wel het klimaat veranderd en we moeten flink onze portmonee trekken om dat te voorkomen . Dezelfde idioote kwibus verhalen verkondigde het kabinet over de leeftijd van mensen , dat we zogenaamd veel en veel ouder zouden worden . Echter evolutie gaat veel en veel trager als dat men doet voorkomen . Met extra euro’s kan je de natuur en klimaat niet beinvloeden , de natuur en zodoende het klimaat gaat z`n eigen gang zoals het altijd al geweest is . Evenzeer de leeftijd van mensen of kortweg de evolutie dat zijn processen van duizenden jaren . 1 Slechte zomer met veel regen wil gewoon niets zeggen , maarja het gros van de mensen laat zichzelf ophitsen door nieuws en kranten .

   24 dagen geleden

   Geef een reactie