Registeren Inloggen
ronnieuw
ronnieuw
meer dan een maand geleden

email aan pers@omroepmax.nl van 2-10-2020 nog geen reactie op gehad

meer dan een maand geleden

Beste lezer
Mijn vrouw en ik kijken veel naar NPO en Omroep Max.
Vorig jaar heb ik een herseninfarct gehad en ben nog verlamd aan de linkerkant en heb nog energieproblemen.
Ik ben in het ziekenhuis gelijk gaan schrijven en het boek is nu klaar.
Tijdens het verblijf in het ziekenhuis ben ik benaderd door Stichting Veme, met het verzoek om hun te helpen met het organiseren van sponsorgelden, ze wisten toen echter nog niet dat ik in het ziekenhuis lag.
Toch ben ik een plan gaan maken om het boek te gebruiken als opbrengst voor hun doel zie; http://www.stichtingveme.nl “Voor Elkaar Met Elkaar”
Inmiddels heb ik als uitgever van mijn boek een Stichting opgericht “Op Zoek Naar Verbindingen” om een goed overzicht te houden van de inkomsten voor het goede doel. De eerste reserveringen kunnen via de site, daarna gaat het naar de boekwinkel via Centraal Boekhuis B.V. voor landelijke verkoop.
Het boek komt ook uit in het Engels bij Amazone Amerika die over een groot deel van de wereld distributie heeft. De eerste recensie op het boek heb ik binnen. Zie bijlage.
Aangezien ik de eerste oplage van 1000 stuks deze maand laat drukken en mijn reserveringsplan voor mijn eigen netwerk te klein zal zijn, roep ik hulp bij omroep Max om met mij mee te denken voor het doen slagen van mijn plan.
Ook de corona situatie maakt het lastig voor een goede boekpresentatie.
Met de vriendelijke groeten Ron Nieuwenhuizen
http://www.opzoeknaarverbindingen.nl

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Beste Ronnieuw . Ik ben zelf zo’n 8 jaar geleden getroffen door een hersenbloeding . Je wereld is in 1 klap compleet anders en zet de hele boel op z’n kop . Kon niet meer lopen en goed praten en het zicht was een beetje minder erna , zat meteen in een rolstoel . Therapie’n gehad en noem het hele scala maar op . Verlamming in bepaalde ledematen heb ik ook nog steeds , je houd er ondanks alles altijd wat van over , bij inspanning snel bekaf en zo . Ik heb me van het begin af aan vast geklamd aan de wetenschap na dat ik er heel veel over had gelezen dat de hersenen een zelfgenezend vermogen hebben . Beroerte ik wist wel dat mensen dit konden krijgen maar niet precies wat het inhield . Dat hersenen een zelfgenezend vermogen hebben dat klopt als een bus alleen de tijdsduur gaat zeer langzaam . Ik voel me goed alhoewel alle beperkingen niet voor de volle 100% weg zijn en dat verwacht ik ook niet , maar voor de 85% ben ik er al heel blij mee .

   meer dan een maand geleden