Registeren Inloggen
Jennifervb
Jennifervb
meer dan een maand geleden

Festival weekend tickets (combinatie tickets)t.w.v. 1.350,-

meer dan een maand geleden

beste max,
Voor de corona crisis uit brak, hebben mijn vriend en ik festival tickets gekocht ter waarde van in totaal 1300 euro
Het ging om een weekend festival, met daarnaast verblijf in een appartement. Dit zijn combinatie tickets geweest, aangeboden door de organisatie zelf.
Er zijn in apri voorkeuren gevraagd per mail of we een voucher zouden willen omdat het evenement niet door kon gaan of het bedrag terug wilden ontvangen. We hebben toen aangegeven ons geld terug te willen, gezien het hoge bedrag.
Vervolgens hoorden we maanden niks meer van de organisatie, ik heb in die tussentijd geprobeerd te contact te krijgen per mail, telefoon maar kreeg geen duidelijkheid wanneer wij ons geld terug krijgen
Plots stond er begin juni op de website dat alle bezoekers pas in juli 2021 het geld pas terug zouden ontvangen
Wij kunnen dit bedrag geen jaar missen, en willen het gewoon zo snel mogelijk terug krijgen, dit heb ik meerdere keren gemaild naar de betreffende organisatie maar wederom geen gehoor, en nog steeds geen geld terug.

Ik hoop dat er nog een manier is om het alsnog terug te krijgen, maar ben inmiddels ten einde raad. Consuwijzer kon me niet echt verder helpen, behalve aan te raden juridische stappen te ondernemen maar hier hebben we absoluut niet de financiële middelen voor

Kunnen jullie mij helpen wat te doen met deze situatie? Hoe kunnen we op een zo kort mogelijk termijn ons geld terug krijgen?

Heel erg bedankt alvast voor het meedenken