Registeren Inloggen
Annemieke Sens
Annemieke Sens
meer dan een maand geleden

fraude bij overstappen energie maatschappij

meer dan een maand geleden

ik zal beginnen met het feit dat het is opgelost, althans voor ons dus.
Maar onlangs zijn wij zonder enige dat wij het wisten overgestapt van Nuon naar Eneco, dit zonder dat wij hier van in kennis gesteld waren.
Wij waren volgens Eneco gebeld en hadden daar dus toestemming voor gegeven wij kwamen hier achter doordat we een flinke rekening kregen van Eneco, na heel veel telefonisch contact gehad te hebben met zowel Nuon als Eneco bleek dus duidelijk dat wij te maken hadden met FRAUDE. Mijn man zou gebeld zijn door een bedrijf gehete “het Nederlands energie advies” maar na het bandje opgevraagd te hebben bij Eneco bleek dit dus een totale vreemde te zijn.
alles wat de man vroeg klopte behalve ons emailadres, bankrekening nummer en na wat later bleek ook ons IP-adres was niet juist. Dit was een extern bedrijf zij bellen mensen op om over te stappen, alleen dit bedrijf was niet eerlijk.
Maar het is gelukkig keurig netjes opgelost door Eneco en we zijn weer terug bij de NUON,.
Dit dus eigenlijk geen vraag maar meer zo van let op en check je afschriften regelmatig want wij waren volgens Nuon verhuisd en dan krijg je dus geen melding via email of een brief. en heb je dus ineens stroom van een andere maatschappij.