RegisterenInloggen
Rocco
Rocco
17 dagen geleden

Fraude energieleveranciers!!

17 dagen geleden

Beste Eneco, Essent, Vattenfall, Delta en overige energieleveranciers,

Ik vraag me af hoe het kan dat ik al meerdere malen de dupe ben geworden van fraude bij een energieleverancier. Zonder dat ik een contract hebt afgesloten, wordt maandelijks een bedrag van mijn rekening afgeschreven. Vervolgens heb ik contact met de desbetreffende energieleverancier opgenomen om de zaak helder te krijgen.

Ja inderdaad er wordt maandelijks een bedrag van mijn bankrekening afgeschreven en blijkbaar heeft iemand anders mijn rekeningnummer gebruikt om een contract af te sluiten, maar weliswaar niet op mijn naam. Volgens de klantenservice kan dit omdat er geen controle plaatsvindt op naam + bankrekeningnummer?

Mijn vraag is dan ook hoe kunnen jullie het toestaan dat een contract wordt afgesloten zonder controle op juistheid van gegevens? Is het niet mogelijk om deze gegevens te controleren of wat is de reden? Uiteindelijk is mijn geld teruggestort, maar ik had liever deze ellende bespaard.

Graag zie ik een reactie en oplossing tegemoet.

  • FRATER
   13 dagen geleden

   Als u de betreffende energie leveranciers aan wilt spreken kunt u dat vele malen beter op hun éígen websites of via hun facebookpagina’s en/of chatfuncties doen.
   De kans dat zij híér uw bericht lezen is zo goed als nihil.

   13 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Rocco
    12 dagen geleden

    Ik heb contact gehad met de betreffende energiemaatschappij en het bedrag is toen teruggestort.
    Het kostte mij veel tijd en moeite terwijl ik er niets aan kon doen. Zij horen dit probleem bij de oorzaak aan ta pakken in plaats van brandjes te blussen. Bij mij is het is 2 keer binnen een paar jaar voorgekomen.

    12 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   11 dagen geleden

   Frater dat klopt helemaal 👍

   11 dagen geleden

   Geef een reactie