Registeren Inloggen
Mogro
Mogro
meer dan een maand geleden

Frissedeals op Facebook

meer dan een maand geleden

Er stonden leuke kerstboompjes met huisjes en treintje voor maar 24,95 en tijdelijk de tweede gratis! Inmiddels weet ik dat Frissedeals (Frissedeals.nl) ook bekend is onder Ali Versus De Rest. En dat hij die boompjes niet heeft maar STICKERS ervan uit China laat komen. Dit laat hij niet weten, zijn advertentie doet vermoeden dat het om echte boompjes gaat. Ik heb hem gevraagd van de koop af te zien en dat ik mijn geld terug wil. Op webmail reageert hij niet en hij blijft bezig mensen te belazeren.

  • Mogro
   meer dan een maand geleden

   Ik wil even melden dat Ali Versus De Rest hier NIETS mee te maken heeft. Zij vechten namelijk tegen Frissedeals, net als ik!!!

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   🤞🤔 Ik heb de site zojuist bekeken . Of het frisse zaken zijn daar heb ik me grote vraagtekens bij .
   Zo`n website is zo in elkaar te knutselen stelt niets voor . Nergens een adres of telefoon nummer oid ook .
   Dus ???????

   meer dan een maand geleden
  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Bedankt. Ik koop nooit iets op facebook.

   meer dan een maand geleden
  • RakeshR
   meer dan een maand geleden

   Beste mensen,

   Hoe vervelend ik de situatie ook vind voor alle gedupeerden, is het niet de bedoeling mijn privé adres neer te zetten. Dit omdat iemand zijn huiswerk niet goed heeft gedaan. Mijn privé adres staat inmiddels op diverse fora, wat echt heel kwalijk is!

   Wij zijn De Beste Deals, onderdeel van OMS internetmarketing en hebben NIKS maar dan ook niks met Frisse Deals te maken. Met dank aan degene die zonder enig uitzoekwerk mijn privé adres hier op internet zet. Dit adres is idd ook het adres dat bekend is bij de KvK. Maar als je gaat zoeken bij de KvK is er werkelijk niets dat Frisse Deals aan ons linkt. Degene die mijn adres hier dan ook vermeld heeft, wil ik vriendelijk verzoeken deze te verwijderen en een volgende keer eerst goed onderzoek te doen alvorens adressen te gaan plaatsen.

   Voor alle gedupeerden vind ik het uitermate vervelend, maar De Beste Deals, een handelsnaam van OMS internetmarketing uit Almere heeft hier NIKS mee te maken. Wij zijn transparant in wie we zijn en waar we zitten en hebben wel contact gegevens op onze websites staan. Je kunt gewoon met ons in contact komen of langskomen op kantoor! Zouden we dat doen als we mensen willen oplichten? Kom gerust langs op kantoor of bel ons op, dan kom je er zelf achter dat wij hier NIETS mee te maken hebben!

   Ik vraag een ieder die mijn adres in zijn of haar review heeft gezet, om deze te verwijderen.

   Groeten

   Rakesh namens OMS internetmarketing uit Almere.

   meer dan een maand geleden
  • RakeshR
   meer dan een maand geleden

   Beste Dagmar,

   Onze bedrijfsnaam is Online Media Services en daaronder vallen divers HANDELSNAMEN, zoals De Beste Deals.
   Dat er anderen zijn die een paar van onze handelsnamen hebben geregistreerd kan ik helaas niet veel aan doen. Voor De Beste Deals (verkoper op Bol.com met onze handelsnaam) hebben we een advocaat in de armen genomen, omdat ook deze partij zich gedraagt als de niet zo Frisse Deals en wij daarmee geconfronteerd worden. FEIT is dat alle handelsnamen bij aanmelding ALTIJD door ons zijn gecontroleerd op gebruik. De verkopende partij op Bol.com heeft onze handelsnaam veel later ingeschreven bij zijn bedrijf. Dit kan de KvK ook zien, dat hun registratie datum een paar jaar na de onze is. Het is gek dat dit kan, maar klaarblijkelijk kan het! Misschien wil je een conclusie trekken aan de opmerking die je maakt “Eerlijkheidshalve zie ik met een snelle check dat er bedrijven bij dit KvK nummer staan die ook door anderen met een ander KvK-nummer en adres geregistreerd staan”
   Maar die eventuele conclusie ie geheel onterecht. Wij weten hoe de vork in de steel zit, de KvK ook en ook onze advocaat die hiermee bezig is.

   Neemt niet weg dat wij op een eerlijke en transparante manier handelen. We zijn open in wie we zijn, wat we doen , waar we zitten én hoe je ons kunt bereiken. Niet echt een oplichters profiel lijkt me ?

   Frisse Deals is geen handelsnaam van ons en ook nooit geweest. Het lijkt erop dat Frisse Deals onze KvK nummer heeft gebruikt op hun website, maar dat kan ik helaas niet meer achterhalen.

   Ik wens alle gedupeerden veel succes en mocht je vragen hebben, kun je me altijd een bericht sturen!

   meer dan een maand geleden