RegisterenInloggen
Haveringen
Haveringen
20 dagen geleden

fysiotherapie

20 dagen geleden

Na een nieuwe knie te hebben gekregen eind maart, heb ik recht op fysiotherapie behandelingen tot 14-04-2022, maar waarschijnlijk niet zolang nodig.
De behandelingen bestaan uit allerlei oefeningen op apparaten tegelijk met 3 of 4 personen. Op zich prima, maar wat mij zo verbaast, is dat het tarief hetzelfde is , wanneer ik een één op één behandeling zou krijgen. Ik heb geïnformeerd bij mijn zorgverzekering en zij zeggen, dat ik het er met de fysiotherapeut over moet hebben en mag vragen om een één op één behandeling. Maar daar gaat het mij niet om. Mijn probleem is, dat ik moeite heb, dat het tarief hetzelfde is. Zij zullen niet blij zijn, wanneer ik dit anders wil, want je krijgt of €31 per half uur of 3á4x €31 per half uur.
Mijn vraag: is dit normaal, wordt het overal zo gedaan, zou het niet eerlijker zijn, wanneer het tarief bij meerdere deelnemers, al was het maar €5, lager zou zijn.
Misschien ben ik een zeurpiet, maar het voelt een niet fijn.

  • Debree
   20 dagen geleden

   Vraag het aan uw fysiotherapeut. Hun tarief is zowieso erg laag. En nee, persoonlijk zou ik me niet druk gaan maken over eventuele prijsverschillen.

   20 dagen geleden

   Geef een reactie

  • SuperBitch
   20 dagen geleden

   Meneer/mevrouw Haveringen,

   Ik zou het zeker bespreken met de fysiotherapie; wederzijds vertrouwen is immers één van de pijlers van een succesvolle behandeling.
   Ik kan mij voorstellen dat u uw behandeling 100% aandacht van uw therapeut wenst, ook tijdens de oefentherapie in de zaal.
   De één op één behandeling t.w. massage en oefentherapie wordt vergoed door uw verzekeraar; *claimen dat u het alleengebruik van de sportzaal heeft zal niet worden gehonoreerd door de fysiopraktijk
   *claimen dat u 100% aandacht, uitsluitend voor u, van uw therapeut in de sportzaal wil is alleszins redelijk.
   Tip: ik weet uit ervaring dat men vaak ondersteunend sporten tegen een aangenaam tarief (=zelf betalen) náást de behandeling; wellicht is dat bij deze fysiopraktijk ook mogelijk en een optie voor u.

   Sterkte en succes met uw revalidatie.

   20 dagen geleden

   Geef een reactie

  • MathildeD
   20 dagen geleden

   U heeft helemaal gelijk! Maar bespreken zal moeilijk zijn. Misschien gewoon veranderen van fysio: ergens anders krijg je meer waar voor je geld.

   20 dagen geleden

   Geef een reactie