RegisterenInloggen
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
8 dagen geleden

Gaan we straks anti corona feestvierende 30- ers en 40-ers redden op de IC tijdens code ZWART code ZWART

8 dagen geleden

Heeft u ze ook gezien tijdens het open gaan van de terrassen en tijdens Koningsdag.
Alsof er niks meer aan de hand is in Nederland. Terwijl de diverse IC- afdelingen in Nederland op hun tandvlees lopen en zij absoluut tegen een burn-out nu aanzitten en in de verte code ZWART er aan zit te komen, vierden voornamelijk de 30- ers en 40-ers er flink op los alsof het een gewone Koningsdag betrof.
Dikke middelvinger naar de Zorg dus. Want ja die verdomde avondklok, de maatregelen, ze hebben het zo moeilijk de jongeren met hun gebrek aan vrijheid tijdens deze pandemie. goh goh wat erg he…….. Wat erg is is dat er straks artsen met PTSS verschijnselen rondlopen, omdat zij met zeer ernstige dilemma´s te maken hebben als zij straks met die code Zwart verplicht moeten kiezen wie zij gaan toelaten voor medische hulp bij een overvolle IC afdeling.
Ooit hebben zij een eed afgelegd om iedereen te helpen op medisch gebied, maar nu moeten zij kiezen.
En zo zou het zo maar eens kunnen dat dadelijk diezelfde jongelui van 30 tot 45 jaar voorgaan op de IC boven iemand die net binnen is gebracht met een lichte hartaanval of een patient van 80 met longproblemen door Covid die zich 16 maanden wel aan de maatregelen heeft gehouden

Ik dacht het toch niet
Het resultaat zullen we zo 14 dagen na Koningsdag gaan zien.
Ik denk dat dit dan de ZWARTSTE bladzijde uit de Nederlandse Zorg gaat worden mede te danken onder anderen aan de jarenlange bezuinigingen in de Zorg door Rutte 3

Met bezorgde groet,

  • Debree
   6 dagen geleden

   Fijn dat u hier even heeft kunnen afreageren. Ik hanteer voor mijzelf twee principes, namelijk afstand houden en prikken. Tegen de rest eromheen kan ik toch niks doen. Nog 14 dagen te gaan:)

   6 dagen geleden

   Geef een reactie